Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΥΤΕ ΚΑΝ FIROM .... VARDARSKA ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!Κάποιος πρώην Γερμανός πρέσβης στα Σκόπια δήλωσε ότι "Η Μακεδονία δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική πριν το 1912".    Από πού το συμπέρανε αυτό ο ανιστόρητος Γερμανός;
 Διότι κάποιος άλλος αμερικανός αξιωματούχος και μάλιστα Υπουργός Εξωτερικών ονόματι Stettinius, στις 26-12-1944, κυκλοφόρησε μια εγκύκλιο προς τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με αφορμή την.....
ανακήρυξη από τον Τίτο το καλοκαίρι του 1994, της περιοχής των Σκοπίων ως «Ομόσπονδης Δημοκρατία της Μακεδονίας» και η οποία μέχρι τότε ονομαζόταν «Vardarska», όπου με σχεδόν προφητική αλλά και ρεαλιστική εκτίμηση έγραφε:

1ον. Εντεινόμενη προπαγάνδα για αυτόνομη Μακεδονία, αποβλέπει σε προσάρτηση Ελληνικών εδαφών.
2ον. Κάθε συζήτηση περί «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής γης» ή «Μακεδονικής ταυτότητας» είναι αβάσιμη δημαγωγία , κ.τ.λ.
Αυτά για να ανοίξουν τα μάτια τους οι διπλωμάτες μας που μάλλον θα πρέπει να ανασύρουν αυτή την εγκύκλιο από τα ντουλάπια τους, και να την «τρίβουν στις μούρες» όλων (ελλήνων και ξένων) όσων προσπαθούν με πλαστά στοιχεία και εν ονόματι της νέας τάξης πραγμάτων, να επιβάλουν λύσεις επιζήμιες για την χώρα μας και εις βάρος της ελληνικότατης Μακεδονίας μας.

Ιδού σε φωτοτυπία το πρωτότυπο έγγραφο, για να μη αμφισβητήσει κάποιος νεοταξίτης ότι κάνουμε προπαγάνδα .

Αμάν πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου