Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΛΟΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥ ....????????????????????


Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010



Η τυραννία κυρίως οφείλετε στην απληστία του ανθρώπου και στην μη τήρηση των νόμων και κανόνων που υπάρχουν εντός του κράτους, για όλους τους πολίτες.

Όταν οι πολίτες δεν τηρούν τους νόμους μιας χώρας και δεν υπολογίζουν τους συνανθρώπους τους κάθε τάξη καταρρέει,
Τότε βρίσκεται κάποιος επιτήδειος που αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά, εκμεταλλευόμενος την αδιαφορία των....

συμπολιτών του και αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας, επιβάλλοντας την τυραννία του.

Η εξουσία η οποία έχει σαν χαρακτηριστικό της την βία, τον τρόμο και τον εξαναγκασμό είναι άδικη και σιχαμερή, η κυβέρνηση μιας χώρας πρέπει να δείχνει αγάπη στον λαό και να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξε, κυβερνώντας δημοκρατικά χωρίς διακρίσεις, αδικίες και καταπιέσεις, έτσι αναδεικνύετε μια δίκαια και σωστή κυβέρνηση.

Αυτοί που αποσύρονται από την εξουσία, είναι προτιμότερο να φεύγουν με δόξα παρά με χρήματα, η αγάπη του λαού γι αυτούς που αποσύρονται από την εξουσία είναι παντοτινή, όταν αυτοί στην διάρκεια της εξουσίας τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον λαό, όταν όμως φύγουν πλούσιοι κι όχι αγαπητοί, ο πλούτος τους θα είναι παροδικός και το μίσος του λάου αιώνιο.

Η επανάσταση σε μία χώρα δεν προκαλείτε μόνο από την ανισότητα, αλλά και από την ισότητα, δηλαδή όταν μια χώρα εξισώνει τους πολίτες της αυτοί επαναστατούν, διότι δεν πρέπει να υπάρχει ίση μεταχείριση μεταξύ ανίκανων και ικανών και καλών με κακών.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι, ο λαός πρέπει να κυβερνά ο ίδιος τον τόπο του χωρίς να ανέχεται αναρχικούς και δυνάστες, ο λαός με προσοχή πρέπει να εκλέγει αυτούς που θα τον διοικήσουν και με δημοκρατία να κυβερνά ο ίδιος τον τόπο του.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου