Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΑΛΔΑΙΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!!!!!


Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010


του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Η ελληνικη κοινωνια σημερα κινδυνευει περισσότερο από ποτέ, γιατι δεν φυλασσεται από κανεναν. Οι φυλακες της κοινωνιας αυτής είτε αλληθωριζουν απεναντι στα οσα συμβαινουν είτε κοιμουνται στον ύπνο του δικαιου είτε συνειδητα προδιδουν την πατριδα τους. Ο γραφων πιστευει ότι φυλακες της ελληνικής κοινωνιας συνειδητα προ- διδουν και γι’αυτό οδηγησαν την πατριδα μας στο σφαγειο του ΔΝΤ. Οι μέχρι σημερα δραστηριοτητες των διεθνων οργανωσεων των εβραιογεννων μεγιστανουν του χρηματος, ως π.χ. το ΔΝΤ για οικονομικες διαχειρησεις των κρατων, η παγκοσμια τραπεζα για επενδυσεις και........


εξελιξη, ο ΟΟΣΑ, ο ΔΟΕ και μερικες άλλες στοχο έχουν να στερεοποιησουν τις πραγματικες ανισοτητες των συναλλαγων και να κουκουλωσουν τις δουλειες. Οι ως άνω οργανωσεις αποτελούν για τους εβραιογεννης μεγιστανας του χρηματος τεραστιες οργανικες πηγες δημιουργιας αξιων. Όταν οι λαοι-κρατη -χρεωστες (2.000 λαοι σε 192 κρατη) αδυνατουν να πληρωσουν τα χρεη τους, που σκοπημα συσσωρευσαν οι προδοτες που ασκουν εξουσια, επιβαλλονται από τις ως άνω οργανωσεις απανθρωπα μετρα στους κατοικους των χωρων που όπως σημερα στην Ελλαδα μεθοδευμενα χρεωθηκαν και κάνουν την ζωή αυτών αφορητη από την δυσβαστακτη φορολογια. Στην Ελλαδα τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετουν τα συμφεροντα των κερδοσκοπων της αλλοδαπης και ημεδαπης και εκτελούν τις προσταγες τους για τις δηθεν αναγκαιες μεταρρυθμισεις που δεν είναι τιποτε άλλο από την επαναφορα των κατοικων της πατριδας μας στην σκλαβια και δουλοπαρικια. Τα καθαρματα της εξουσιας στην πατριδα μας, φαινεται ότι ζουν ακόμη στην εποχή των Σοδομων και Γομορων, δηλαδή στην εποχή του «μην κοιταζεις πισω» και γι’ αυτό κοιταζουν κατά την νεα λογικη του Morgenstern προς τα εκει που τους επιτρέπεται να κοιταζουν.
Στον Αισχυλο, Προμηθεας Δεσμωτης 447-475 και Σχολια στον Αισχυλο
Προμηθεα Δεσμωτη 438.11-14 διαβαζουμε (2) :
«κοιτωντας δεν εβλεπαν και ακουγοντας δεν ακουγαν, διότι νου και φρονηση δεν είχαν, αφου ο νους βλεπει και ο νους ακουει, αλλά περνουσαν ολο τον καιρο της ζωης τους σαν θολες μορφές ονειρων, ομοιοι με φαντασματα…και αστοχα ανακατευαν τα παντα, αφου διχως κριση και στην τύχη ήταν η κάθε πραξη τους» Φρονηση«Φρονηση ητις εστι της αληθειας κριτικη». Ακόμη και στην σημερινή οικονομικη κριση κρατουν το βλεμμα τους οι έτσι ινομασθεντες φυλακες της ελληνικής κοινωνιας καρφωμενο σε αυτό που οι κατεχοντες σημερα την πραγματικη εξουσια Εβραιοι τους κατευθύνουν και τους υποσχονται ψευδως το τι καλο θα γίνει. αποκαλουσαν οι αρχαιοι Έλληνες την επιμονη κριτικη ερευνα σε ένα αντικείμενο. Κατά τον Αριστοτελη, Μεταφυσικα 306.6.
Η Μνημοσυνη, η μητέρα των Μουσων, η αγνωστη αιτια των αναζητη- σεων και ο φυλακας της ιστορικης αξιοπρεπειας των Ελλήνων, εγκατελειψε δυστυχως την χωρα που την γεννησε και ντροπιασμενη αποσυρ- θηκε στην σκοτεινοτερη γωνια της Ληθης. Μονο αυτοι όμως που γνωριζουν τις αληθινες δυνάμεις του παρελθοντος μπορούν να προβλεψουν αυτό που πραγματικα πρόκειται να γινη. Οι διαχρονικα εμπρηστες της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικου πολιτισμού, απειλουν και παλι με την εθνοδιαμελιστικη (μέσω του Καλλικρατη) εξοντωση μας.
Στο The Century Magazine των ΗΠΑ δημοσιευθηκε τον Ιανουαριο του 1928 ένα ενδιαφερον αρθρο από τον ραββινο Marcus Eli Ravage με τιτλο «Μια αληθινη υποθεση εναντίον των Εβραιων» (1). Το αρθο αυτό είναι ιδιαιτερα σημαντικο, διότι ο ως άνω αρθρογραφος «ετιματο υπο την ευνοια των εβραιων τραπεζιτων Rothschilds» σαν ο μονος εγκεκριμενος βιογραφος τους. Αυτα που ακολουθουν αποτελουν περικοπες από μια πιστή αναφορα. Οι ενδιαφερομενοι που έχουν την παραμικρη αμφιβολια μπορούν να ελεγξουν το αρθρο αυτό σε οποιαδηποτε μεγαλη βιβλιοθηκη του κοσμου.
«Φυσικα και μας απεχθανεστε. Δεν υπαρχει λόγος να το αμφισβητειτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χανουμε τον καιρο μας με αμφισβητησεις και δικαιολογιες. Ξερετε πολύ καλα ότι έτσι είναι, και εγω το γνωριζω αυτό και εμεις καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον…….Δεν είναι ότι ειστε ερασιτεχνες : ασχολειστε με αυτό πανω από 17 αιωνες. Όμως παρακολουθωντας και ακουγοντας τα παιδικα σας προσχηματα, σχηματιζει κανείς την εντύπωση ότι εσεις οι ιδιοι δεν γνωριζεται για ποιο πραγμα προκειται. Μας σιχαινεστε, αλλά δεν μπορειτε ξεκαθαρα να πειτε το γαιτι…Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλά και οι κύριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντίον του καπιταλισμου. Διχως αμφιβολια, η ιστορια δεν έχει να επιδειξει άλλο παράδειγμα, σαν εμας, για την προσαρμοστικοτητα…..Δεν εχετε ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας. Εμεις ειμαστε παρεισακτοι. Εμεις ειμαστε ταραξιες. Εμεις ειμαστε υπονομευτες. Εχουμε πάρει τον φυσικο σας κόσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο. Εμεις βρισκομαστε πισω όχι μονο από τον τελευταιο μεγάλο πολεμο αλλά πισω σχεδον από ολους σας τους πολεμους, πισω όχι μονο από την Ρωσικη αλλά και από κάθε μεγαλη επανασταση της ιστορίας σας. Εμεις εχουμε επιφερει τη διχονοια και τη συγχυση και την αγανακτηση στην ιδιωτικη και στην δημοσια σας ζωή. Εξακολουθουμε να το κανουμε. Κανείς δεν μπορεί να πη για ποσο καιρο θα εξακολουθουμε. Ανατρεξ- τε λιγo πισω και αναλογιστειτε τι έχει συμβει………..»
Ακολουθωντας ο γραφων την συμβουλη του ραββινου Marcus Eli Ravage ανατρεχει όχι λιγο αλλα πολύ πισω, στην αρχην του παρελθοντος της παραξενης και πολύ επικινδυνης φυλης των Εβραιο-Χαλδαιων, ξεφιλιζοντας το βιβλιο του κ. Μιχαλη Καλοπουλο με τιτλο «το Μεγάλο Ψεμα» (2), για να επανελθη μετά από μεγαλα ιστορικα πηδηματα στην αφηγηση του ως άνω ραββινου. Η καταγραφή των πραξεων των Χαλδαιων Αβρααμ, Ισαακ, Ιακωβου, των δωδεκα διαδοχων αυτού, του Μωηση κ.α. του παρελθοντος και των επιγονων αυτών του παροντος, επιτρεπουν κατά την Μουσα «Κλειω» την συναγωγη συμπερασματων για τα μελλοντα να συμβουν, «τα τα’ εοντα προ τα’ εοντα τα τα’ εσομενα».
Κυρια οπλα των έτσι ονομασθεντων Πατριαρχων του δόλου της Πα- λαιας Διαθήκης, δηλαδή των ταλαντουχων στοχαστων του προμελη- τημενου δόλου, των παρανο’ι’κοτερων εμπρηστων της ανθρωπινης ιστορίας, που με προτροπη του κατασκευασμενου από τους ιδιους θεου Γιαχβε ευλογησαν τον κόσμο, με το αδελφογαμιες, με θεατρικη θε’ι’κη οργη, με δολιες υποσχεσεις, με θεολογικες παγιδευσεις, με πληγοποιο θε’ι’κη ομηρια, με ταπεινωτικη αυτοαχρηστευση, με υπουλη και ανανδρη δολοφονια ανημπορων αθωων, με ασπλαχνη σφαγη παιδιών, με σκυλευση πτωματων, με θρασυδειλο πλιατσικο, με ληστρικη διαρπαγη ξενων περιουσιων, με βαναυση υποδουλωση αλλοφρωνων γυναικων και με αλλα πολλα εγκληματα, υπηρξαν η μαγεία, η μαγγανεια (η παντοειδης δολια δηλητηριοχρησια), η φιλτρομαγγανεια, η προφιτολογια, η χειρομαντεια, η ονειρομαντεια, η αστρολογια. Τα πυρα που εβαζαν στα ως άνω οπλα ήταν ο Μανδραγορας που περιεχει σκοπολαμινη, υοσκυαμινη και ατροπινη, οι ερισυβοδεις ζωοτροφες που η βρωση τους προκαλουν παραισθησεις, το Ακονιτο, τον Υοσκυαμο κ.α. Με τα οπλα και τα πυρα αυτα είχαν στα χερια τους έναν εντυπωσιακο εγκληματικο και επικερδη τρόπο εκμεταλλευσης των ανθρώπινων αγωνιων της εποχης τους. Ολοι οι προαναφερθεντες Πατριαρχες της Μαγγανειας έχουν ριζες καταγωγης από την «Ουρ» της Χαλδαιας, οι οποίοι δια της Χαρραν κατεληξαν στην γη των Χαναναιων για να γλυτωσουν πρωτα την ζωή τους και μετά με τις εγκληματικες τους μεθοδους για να πλουτησουν με τις χρησιμες πληγες που οι ιδιοι δημιουργουσαν για να θεραπευσουν. Οι διεκδικησεις τους για ολοκληρη την Χανααν γινονται παραπανω από
ορατες, καθως επαναλαμβανονται σε κάθε πατριαρχικη εποχή και διευκρινιζονται συνεχως από τον κατασκευασμενο τους θεο Γιαχβε :
«Υψωσον τωρα τους οφθαλμους σου και ιδε από του τοπου οπου εισαι προς αρκτον και μεσημβριαν και ανατολην και δυσιν διότι πασαν την γην, την οποιαν βλεπεις εις σε θελω δωσει αυτήν και εις
το σπερμα σου…..»
Οι Χαναναιοι ‘η Φιλισταιοι ‘η Παλαιστίνιοι ησαν μεταναστες Έλληνες της Μυκηνα’ι’κης Ελλαδος, δηλαδή θαλασσοποροι Ελληνο-Κρητες που εγκατασταθηκαν αρχικα στην Γαζα και λιγο αργότερα και στα γονιμα παραλια του Ιορδανη ποταμου.
Οι Εβραιο-Χαλδαιοι από τότε και μέχρι σημερα είναι «περατες» κατάκτητες της περιοχης, δηλαδή δεν ειναι γηγενεις κατοικοι. Την Χανααν την κατεκτησαν με εγκληματικο δολο.
Ο Αβρααμισμος , η δια των πληγων ομηρια από τότε μέχρι σημερα, είναι μια επικινδυνη ανθρωποπαγιδα. Ο Χαλδαιος αυτός μαγος κατα- λαβε εγκαιρα ότι κατορθωσε να φερη την πατρογονικη σοφια στην ιδανικη αποδοση διότι κρατουσε στα χερια του –όπως και σημερα οι εβραιοι μεγαλοτραπεζιτες- την απόλυτη συνταγη επιτυχιας.
Στο βιβλιο του κ. Μιχαλη Καλοπουλο με τιτλο «Αβρααμ ο Μαγος, ο διαχρονικος εμπρηστης της ιστορίας» (3) περιγραφεται στην Σελιδα 118 παραστατικα ο προφητικο διαμελισμος των εθνων. Ο Χαλδαιος αυτός Μαγος σε μια μαγικη τελετη διχοτομησε δαμαλον, αιγαν, κριο, τριγωνα και περιστερι εκαστου τριων ετων, δηλαδή τα «εθνη-ζωα» και κατοπιν
«συνεκαθισεν» με τους φυσικους διαμελιστες τους, δηλαδή με τα «ορνια», αφου προηγουμενως περνει τελετουργικα στα χερια του καυτες δαδες και τις περνα αναμεσα στα διχοτημενα υπολειμματα τους. Ηρθε ο Χαλδαιος αυτός Μαγος ως «περατης» στην Χανααν κυνηγη- μενος για τις απατες του από παντου και «ευλογωντας» σκοπευει να
εκδιωξη κυριολεκτικα διαμελιζοντας με κάθε τρόπο τους παντες. Οι διαμελιστικες δυνάμεις εναντίον τους, θα ενισχυονται από τους φυσικους τους εχθρους (δηλαδή τα ορνια), με τους οποιους σιωπηρα πρέπει να συνεργουν. Οι συνεχεις «καυτηριασμοι» με τις καμενες δαδες συμβολιζουν τον αποκλεισμο κάθε δυνατοτητας επανενωσης των εθνικων υπολειμματων και την συμβολική μονιμοποιηση του διαμελισμου.
Ο νοων νοειτω !!! Η διαχρονικη συνταγη του Αβρααμ είναι :
«διαμελιζε, δωσε βορα στους φυσικους εχθρους και καψε κάθε δυνατοτητα επανενωσης των υπολειμματων τους»
Ελληνιδες και Έλληνες !
Δεν συνεβει κατι παρομοιο με τον Ελληνικό Πολιτισμο μετά την επικρατηση της εβρα’ι’κης θρησκευτικής αιρεσης που ονομασθηκεν Χριστιανισμος ;
Δεν συνεβει κατι παρομοιο το 1974 στην Κυπρο ;
Δεν θα συμβει κατι παρομοιο και γρηγορα μάλιστα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου αλλά και στην υπολοιπη Ελλαδα ; Με το Μνημονιο, τον «Καλλικρατη» κ.α., δηλαδή με τα ορνια (πολιτικα και θρησκευτικά) που ασκουν στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης μετά το 1974 εξουσια, και που σιωπηρα συνεργουν με τις διαμελιστικες συναμεις
της εποχης μας, σε λιγο θα προσπαθησουν να μας εξαφανησουν !
Γιατι ; Θα ρωτησουν πολλοι ανεγκεφαλοι Ρωμιοι !
Διότι όπως και ο ειρηνικος λαος της Χανααν, με τα χαρουμενα αφελη θρησκευτικά του ηθη και εθιμα έτσι και οι σημερινοι Ρωμιοι μοιαζουν
με αφυλακτο ατρυγητο αγρο, δηλαδή με την ευτυχισμενη χωρα των ηληθιων.
Γιατι μας μισει τόσο πολύ το Μώσα’ι’κο Ιερατείο και κατ’ επέκταση το
παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, δηλαδή εκεινη η
καστα εντός της επικρατείας μας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες ;
Η απαντιση απαιτει ένα ιστορικό πηδημα πρωτα στην εποχή του Πτολεμαιου ΙΙ του βασιλεους της Αιγύπτου (285-246 π.Χ) και μετά γύρω στο 170 π.Χ. στην εποχή του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη !!!
Το μωσα’ι’κο Ιερατείο και κατ’επέκταση και ο διεθνης Σιωνισμος
είναι της γνωμης ότι οι χειροτερες εποχες της ιουδα’ι’κης ιστορίας
είναι αυτή του Πτολεμαιου ΙΙ και του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη.
Κατά τον ιουδαιο ιστορικό Φλαβιο Ιωσηπο, η Βιβλος είναι ιερη και δεν πρέπει να αποκαλυπτεται από αλλοφυλα στοματα (4).
Ο Πτολεμαιος ΙΙ όμως εδωσε εντολη σε 70 ελληνομαθεις Εβραιους της Αλεξανδρειας να μεταφρασουν την ιουδα’ι’κη Βιβλο σε ελληνικη γλωσ- σα. Η μεταφραση αυτή ήταν η ακαλυπτη αχιλλειος πτερνα της δολιοτητας των Εβραιο-Χαλδαιων αφου περιελαβε αυτή την βιβλικη αφηγηση στην δεδομενη χρονικη περιοδο της μεταφρασης, ξεσκεπαζοντας έτσι χωρίς παραμορφωσεις στους ελληνοφωνους της εποχης εκεινης τα καταγεγραμμενα τρομερα μυστικα του ιερατικου αυτού βιβλιου που δεν μπορουσαν ευκολα πλέον να αλλοιωθουν και να προσαρμοσθουν στις μεταβαλλομενες ιστορικες συνθήκες, δηλαδή να καλυψουν καταλληλα την Χαλδα’ι’κη πανουργια και τον Χαλδα’ι’κο επεκτατισμο.
Τα παραμυθια των Εβραιων και Χριστιανων διδασκαλων ότι τα στον Μωυση αποδιδομενα βιβλια (πεντατευχος) γραφθηκαν με αλληγορικο τρόπο, είναι παραμυθια της γιαγιας…. Δυστυχώς όμως μέχρι σημερα οι Ρωμιοι, σαν τα ανεγκεφαλα τρωκτικα, εξακολουθουν να κατασπαραζουν τις αληθινες θε’ι’κες προτροπες της γενναιοδωρης μητερας φυσης, δηλαδή τα δωρα της, και να καταρρακωνουν την πολιτιμη νοημοσυνη τους, καταναλισκοντας αυτή μεχρη μεθης και αναισθησιας, στους ατελειωτους, γλικοπιοτους δολους των μαγων της απατης της καστας των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες, δηλαδή του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας που εξουσιαζει εντός των τειχων μας. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!
Ο Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης ειβαλει στην Ιερουσαλημ νικα τους υπερασπιστας της και εφαρμοζει ένα προγραμμα εξελληνισμου των Ιουδαιων που βαθμηδον αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνά την γλωσσα τους και πολλοι απ’ αυτούς ακόμη και την θρησκεία τους. Σε σχετικα μικρο χρονικό διαστημα οι μισοι τουλάχιστον Ιουδαίοι της εποχης εκεινης εξελληνισθηκαν, πραγμα που ενοχλησε το μώσα’ι’κο Ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα «Ματταθια» που προβαλε σθεναρα αντισταση κατά των Ελλήνων. Στην μεγαλύτερη επετειο των Ιουδαίων, την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια μετά το 160 π.Χ. την 13ην Μαρτιου η σφαγη μιας ελληνικής φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημέρα Νικανορος», που δειχνει το συνδρομο «μισελληνισμου», των Ιουδαίων, που αργότερα οδηγησεν και στην Ιδρυση του Χριστιανισμου και την δια- χρονικα συστηματικη καταστροφη του Ελληνικου Πολιτισμού. Στο Ταλμουδ τα σημεία Οσχερ Χαμμις πατ. 34,23 (οι προδοτες, οι υποστηριχτες του Ελληνικου Πνευματος και οι εγκαταλειψαντες την πιστή Ιουδαίοι ειναι χειροτεροι και από τα Γα’ι’δουρια και οφείλουν να δολοφο- νηθουν), Χικχοτ 10-2 Ακυμ (ολοι οι Ιουδαίοι που στηριζουν το Ελληνικο Πνευμα οφείλουν να δολοφονηθουν, διότι αυτοι είναι αντίπαλοι του θεου)δεν επιτρέπεται στους Ιουδαίους να κατασκευαζουν σπιτια ομοια με αυτά των Ειδωλολατρων), αντανακλουν μια ανθελληνικη υστερια και είναι προ’ι’οντα της εισβολης του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη. και Ιοπε Δεα 178 (
Μετά τα ιστορικα αυτά πηδηματα επανερχεται ο γραφων για λιγο στην αφηγηση του ραβινου Marcus Eli Ravage (1).
«….ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανεπηρεαστη από τις οποίες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η από οποίεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει ποιο μεγάλο και δοξασμενο πεπρωμένο θα ήταν δικος σας αν σας αφηναμε ησυχους, Αλλά δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτησαμε όπως ποτέ καμιά δικια σας αυτοκρατορια δεν υπεταξε την Αφρικη ‘η την Ασια. Και το καταφεραμε αυτό διχως στρατους, διχως σφαιρες, διχως αιμα και αναταραχες, διχως κανένα είδος εξαναγκασμου. Το καταφεραμε αποκλειστικα και μονο με την ακαταμαχητη δύναμη του πνευματος μας, των ιδεων μας, της προπαγανδα μας…..»

Εδώ ψευδεται ασυστολα ο ραββινος Marcus Eli Ravage !!!
Ποιος διεπραξε το φοβερο εγκλημα κατά του φιλανθρωπου προμηθε’ι’κου πολιτισμού, κατά του αληθινου ευεργετη «Τιτανα» που κατεβασε από τον «Ολυμπο» τις τεχνες του πολιτισμού και γιατρεψε τις πνευματι- κες και υλικες ανάγκες των ανημπορων ανθρώπων ; Ποιος εριξεν αυτόν στα ταρταρα της αφανειας και τον ακινοτοποιησε για δυο χιλιετιες αλυ- σοδεμενο στον παγερο «Καυκασο» της ταπεινωσης και της δυσφημησης ; Ποιος άλλος από τους πρακτορας της ιουδα’ι’κης αιρεσης που φερει το ονομα «Χριστιανισμός» που επί αιωνες κυνηγουσαν αμειλικτα και συστηματικα την γνωση και με τις γνωστες «ευλογιες» εκ του σπερματος του Χαλδαιου-Μαγου με το ονομα Αβρααμ και αφανηζαν συστηματικα την χωρα που γεννησε την αμφισβητηση. Στην ιστορια της επίκρατησης του Ιουδαιο-Χριστιανισμου οι μελαιναν φορων εσθητα κηρυκες της υποχρεωτικης σωτηριας είναι αυτοι που συντριψαν «εως εδαφους» τα πανωρια ιερά και τους Ναους των Ελλήνων στην Μεσόγειο, εκαψαν και αφανισαν όλα τα αριστουργηματα τεχνης και καταδιωξαν
τους Έλληνες. Ακολουθησε η οριστικη καταργηση σχολων χιλιετους λει
λειτουργίας, ο διωγμος ιδεων και γνωσεων μαζι με την πυρποληση της
ανεπαναληπτης σε εκταση και σημασια Αλεξανδρινης βιβλιοθηκης και
με διαμελισμο εν μεση δρομου και των περηφανων υπηρετων της γνω- σης.
Πνιγμοι, ακρωτηριασμοι, συντριβη, αφανισμος και λεηλασιες απεριγρα-
πτης εκτασης, αγριοτητας και διαρκειας ισεπεδωσαν την χωρα της χαρας,
του θεατρου, των τεχνων, της Ολυμπιαδος και της ποιησης. Οι ανταξιοι
επιγονοι των μεγαλων ηρωων της χαλδαιο-εβρα’ι’κης Παλαιας Διαθηκης
είναι οι υπευθηνοι του θεαρεστου εργου καταστροφής του μεγαλυτερου
πολιτισμού της γης. Ο «Ελληνας» και τα εργα του, επρεπε να σβησουν
από το θησαυροφυλακιο της πανανθρωπινης μνημης. Αυτός είναι ο
κυριος λόγος που οι σημερινοι «Ρωμιοι» πασχουν από την ασθενεια της
ολικης ιστορικης αμνησιας. Ακόμη και σημερα δρουν εντός των τειχων μας ανενοχλητες και από θεση ισχύος, όλες εκεινες οι δυνάμεις που επε-
βαλαν τον Ιούδα’ι’σμο και την ληθη του Ελληνισμου.
Δια μέσω των αιωνων η χαλδαιο-εβρα’ι’κη αιρεση που φερει ψευδωνυ-
μως το ονομα Χριστιανισμός διαμορφωσε εντός των τειχων μας εγκλη-
ματικες καταστασεις που αγγίζουν κάθε μορφη ζωης και βαζει ολο και
ποιο βαθια τις ελληνικές οικογενειες στην χαλδαι’ι’ικη παγιδα της πιστης
και της υποταγης αρχιζοντας από τον νηπιοβαπτισμον. Συμφωνα με
αποφαση της Ουκουμενικης Συνοδου Β’, Κανων Ζ’ θεωρει η χαλδαιο-εβρα’ι’κη αιρεση, ότι οσοι έχουν βαπτισθη (χωρίς βεβαια να ερωτη- θουν !) παυουν να είναι Έλληνες ! ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΗΣ !!!
Ο νηπιοβαπτισμος συνεπώς είναι μεσο βιαιου και υποχρεωτικου προ-
σηλυτισμου των Ελλήνων στον Χριστιανισμο και αποσκοπεί στην
εξαλειψη της εθνικης συνειδησης και στην αλλοτριωση των Ελλη-
νων. Κατά το αρθρο 13 του ελληνικου Συνταγματος όμως ο προσηλυτι- σμος απαγορευεται. Η συνεχής πνευματικη «διαβρωση» ολοκληρης της
βρεφικης παιδικης αλλά ακόμη και της εφηβικης ηλικιας βρίσκεται κρυ-
μενη στο οικογενειακο περιβάλλον των Ρωμιων, δηλαδή σε ένα περιβαλ-
λον που η αμφισβητηση των αποψεων και συνηθειων μέσα στο οποίο με-
γαλωνουν οι Ρωμιοι δεν έχει χωρίς μια καλοσχεδιασμενη οδυσσειακη αν- τεπιθεση καμιά πιθανοτητα επιτυχιας. Οι Ρωμιοι λατρευουν εντελως
ανυποψιαστοι έναν χαλδαιο θεο που για εκατονταετιες, κατεφθειρε
και συρρικνωσε μεθοδικα την αξιοπρεπεια και την νοημοσυνη του ελληνικου λαού.
Ο κατά φαντασιαν μονο των Χαλδαιων Μαγων υπαρκτος αιμοβορος
θεος Γιαχβε, «ευλογωντας» τα θυματα του κανει τους αντιπροσωπους
του να γινονται αυτοι ολοενα ποιο ισχυρη σε υλικα αγαθα και σε προνο-
μια. Έτσι το «σπερμα» των μεγαλων Χαλδαιων πρωτοπροφητων ευλογει
με προμελητημενο δολο τον κόσμο γύρω του με στοχο την εξοντωση του. Το πρωτο πραγμα που απεκαλυψε ο δολος των Χαλδαιων ήταν η
ευ-λογια, δηλαδή το ευ ομιλειν, η καλλιλογια, ο επαινος, το εγκωμιο.
«Ευλογια» συνεπώς είναι το εργαλειο που αποκοιμιζει το θυμα προτου
αυτό σφαγει. Ο προμελετημενος δολος, είναι η πλέον επικινδυνη ανθρω-
πινη παγιδα και τα «καλα λογια», είναι ο βασικοτερος τροπος παραπλα-
νησης των θυματων. Ο ευλογων είναι σε κάθε περιπτωση σε πλεονεκτη-
κωτερη θεση από τον ευλογουμενο. Ο δολος προικιζει τον αδιστακτον
πανουργον και εκμεταλλευεται το θρησκευτικό αισθημα των θυματων του, ενώ ο πανουργος δεν πρέπει να εχη…ουτε ιερό ουτε οσιο.
Η επαγγελια «από σενα Αβρααμ θα ευλογηθουν όλες οι φυλες της γης»
στην Γεννηση 12.3 μονο σαν απειλη μπορεί να ακουστη μέσα από τις σελιδες της βιβλου. Τα πραγματα που ο σημερινος Ελληνας και κατ’ επέκταση ο σημερινος ανθρωπος μπορεί με καμαρι να θεώρηση ευλογη-
μενη προγονικη προνοια, δεν έχουν καμιά απολυτως σχέση, με οσα ειπαν
‘η εκαναν ο Χαλδαιος Αβρααμ και το διαβοητο «σπερμα» του. Τα τρο-
μοκρατικοτερα ανθρωπινα φοβητρα επιστρατευθηκαν ως ανεπληρωτοι ποθοι, βασανα, φλογερες ασθενειες κ.α. μαζι με κάθε μορφη εξευτελιστι- κου θανατου για να νομιμοποιησουν την απολυτη εξουσια του ανεκδιη- γητου θεου Γιαχβε, πανω στον κατατρομαγμενο νεοαποκτηθεντα εβρα’ι’-
κο λαο. Τα θεολογικα παραμυθια των αρχαιων Χαλδαιων, σαν λαιμαργα
παρασιτικα «φυτα», αναριχθησαν πανω στο κορμι της ελληνικής νοημο-
συνης, απομιζωντας σε επικινδυνο βαθμό τους ζωτικοτερους χυμους της.
Επιτελους κατι πρέπει να γινη. Με την αναφερθεισα αντεπιθεση πρωτα
πρέπει να τρομοκρατηθουν οι τρομοκρατες της καστας των ανδρων της
θεοκρατιας που φορουν μαυρες φουστες και οι συνεργοι αυτών, πολιτικοι
και μη, χωρίς να αποκλειεται και η εξοντωση των. Με μια καλοσχεδια- σμενη προπαγανδα θα σφυροκοποιθει και το
«…Σας καναμε τους προθυμους και ασυνειδητους φορεις της απο-
στολης μας σε ολοκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικες φυλες της γης, στις αναριθμητες αγεννητες γενιες. Χωρίς να καταλαβετε πληρως το
τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι πρακτορες της φυλετικης μας παρα-
δοσης, μεταφεροντας το ευαγγελιο μας στις ανεξερευνητες γωνιες του
κόσμου. Τα εθιμα της φυλης μας έχουν γίνει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα. Οι νομοι της φυλης μας έχουν μορφοποιησει τη βάση
όλων των συνταγματων σας και των νομικων σας συστηματων. Οι
θρυλοι μας και τα λα’ι’κα μας παραμυθια αποτελούν την ιερη (απορ-
ρητη) από γενεα σε γενεα γνωση, την οποία σιγοτραγουδατε στα νη-
πια σας. Οι ποιητες μας έχουν γεμισει τα υμνολογια σας και τα προ-
σευχηταρια σας. Η εθνική μας ιστορια έχει γίνει αναποστατο μερος των παστορων σας και των ιερεων σας και των μελετητων σας. Οι
βασιλιαδες μας, οι πολιτικοι μας, οι προφητες μας, οι πολεμιστες
μας αποτελούν τους ηρωες σας. Η μικρή αρχαια μας χωρα είναι ο
Ιερος σας τοπος. Η εθνική μας λογοτεχνια είναι το Ιερό σας Βιβλιο
(Βιβλος). Αυτά που σκεφθηκε και διδαξε ο λαος μας έχουν ανεξιτηλα ενσωματωθει τόσο στην ιδία σας την ομολια όσο και στην παραδοση σας, ώστε κανείς από σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμενος αν
δεν γνωριζει την εθνική μας κληρονομια. Εβραιοι τεχνιτες και Εβραιοι ψαραδες αποτελούν τους δασκαλους και τους αγίους σας, με
αμετρητα αγαλματα λαξευμενα με τη μορφη τους και αναριθμητες
εκκλησιες αναγερμενες στην μνημη τους. Μια Εβραια παρθενα εν-
σαρκωνει το ιδανικο σας για την γυναικά. Ενας εβραιος επαναστα-
της-προφητης είναι η κεντρικη μορφη της θρησκευτικής σας λα-
τρειας. Εχουμε γκρεμισει τα ειδωλα σας, εχουμε παραμερισει την
εθνική σας κληρονομια, και τα εχουμε αντικαταστησει με τον δικο μας Θεο και τις δικες μας παραδοσεις. Καμιά κατακτηση στην ιστορια δεν μπορεί εστω αμυδρα να συγκριθη με αυτήν την απολυτη
κατακτηση μας πανω σε σας…..»
Ειρωνεια της τυχης,
«Μην αποθαρρυνεστε, ο Θεός θα μας βοηθησει», ειπε πρόσφατα ο προκαθημενος του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος της Κωνσταντινου-
πολεως, ο ιδιος ανθρωπος που στην ομιλια του κατα την τοποθετηση του
ως προκαθημενου μεταξύ άλλων ειπε, ότι το 1821 καποιοι ξεβρακωτοι
ξεσηκωθηκαν και διαταραξαν τα ησυχα νερα ηρηνικης συμβιωσης των
λαων μας. Καποτε ήταν «θελημα» Θεού η Πολη να τουρκεψη».
Μηπως και τωρα ήταν θελημα Θεού να φθασουμε σε οικονοιμικη κριση,
συνοδευομενη από την απειλη, με τον Καλλικρατη χωρίς πολιτειακη αλλάγη, να απεθνοποιηθη η Ελλαδα ; Ήταν και είναι θελημα της αφο-
ρολογησιας μεταξύ άλλων και της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες, δηλαδή των ανδρων του παρακρατους
της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας εντός των τειχων μας ;
Αποτελεί χλευασμον και προσβολην της νοημοσυνης μας να μας παρηγο-
ρη ο προκαθημενος του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος με την φραση
«ο Θεος» είναι μεγαλος, όταν την ιδία στιγμη ο ιδιος επιδοτειται από το
Ελληνικό και όχι από το Τουρκικο κρατος με μερικα εκατομμυρια ευρω
ετησιως.
Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτέ μέσα στους αιωνες στην Ελλα-
δα. Δεν αλλαζουν οι απόψεις των Ελληνων για την προδοσια και τους
προδοτες. Οι Έλληνες ποτέ δεν ξεχασαν το αρχαιοελληνικο Δικαιο
κατά Λυκουργου και Λεοκρατους βασει του οποιου οι προδοτες τι-
μωρουνταν ακομα και μετά θανατον, με ξαναχωμα των πτωματων ‘η
σκελετων, με σπασιμο των κοκκαλων και πεταμα αυτών περαν της εθνικης επικρατείας !!!
Ο γραφών αναφερει για παράδειγμα δυο ονοματα προδοτων :
1. Λυκιδης, βουλευτης της αρχαιας Αθηνας
Πετροβοληθηκε μέχρι θανατου μολις έγινε γνωστο ότι συνεργαστηκε
με τους Περσες.
2. Περρωτης, δωσιλογος κατοχικος νομαρχης Καλαματας
Λυντσαριστηκε από τον λαο, όταν εφυγαν οι Γερμανοι-Ναζι προστα-
τες του. Ας γνωριζουν οι σημερινοι προδοτες που ασκουν εξουσια και συνεργα-
ζονται με τους κερδοδοσκοπους της αλλοδαπης και ημεδαπης ότι οι οχ-
λοι όταν οργιζονται δεν ελεγχονται. Δεν είναι πολύ μακρια η στιγμη που
θα ξεφυγουν τα πραγματα από τον ελεγχο και οι Έλληνες θα οχλοποιη-
θουν. Ας προσεχουν από τωρα οι προδοτες της Ελλαδος και οι πληρωμε-
νοι εισπρακτορες των διεθνων και ημεδαπων τοκογλυφων. Θα κινδυνευ-
σουν και ολοι οσοι κρυβονται πισω από την σημερινή εξουσια. Ολοι αυ- τοι που σημερα μετρανε τα κερδη τους από τα χρηματα του ΔΝΤ….
Δεν είναι ποτέ δυνατον να ζουν ως μεγιστανες αναμεσα σε εκατομμυρια
λιμοκτονουντων και κατεστραμμενων Ελλήνων.
Ουτε 500 ατομα δεν είναι αυτά που εβαλαν τον λαο και την πατριδα στο
σφαγειο της Τρω’ι’κα. Δεν είναι ποτέ δυνατο για πεντακοσια περίπου
καθαρματα να καταστρεφεται ενας ολοκληρος λαος. Δεν είναι ποτέ
δυνατον για τα συμφεροντα δεκα μεγαλων οικογενειων επιγονων των
Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντσαρων, Τζορμπασηδων και Κεχα-
γιαδων, να μπαινη το εθνος των Ελλήνων σε περιπετειες αιωνων.
Ολους αυτούς ουτε οι αστυνομικοι, ουτε οι μπραβοι, αλλά και ουτε
οι κατευθυνομενοι προβοκατορες των τρομοκρατικων οργανωσεων
που είναι δικα τους δημιουργηματα, θα μπορεσουν να τους σωσουν από τους οχλοποιημενους λιμεκτονουντες και κατεστραμενους Έλληνες.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 05.10.2010 Dimitris N. Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com
Βιβλιογραφια
1. Marcus Eli Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντίον των Εβραιων» The Century Magazine, Januar 1928
2. Καλοπουλος Μ. «Το μεγάλο Ψεμα» Θεσσαλονικη 1995, ISBN 960-90201-0-0
3. Καλοπουλος Μ. «Αβρααμ ο Μαγος, ο διαχρονικος εμπρηστης της Ιστορίας» Θεσσαλονικη 2000, ISBN 960-90201-2-7
4. Φλαβιος Ιωσηπος «Ιούδα’ι’κη Αρχαιολογια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου