Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !!!!!!


Είναι νέος , είναι ωραίος κι αν δεν ξέρει θα μάθει... στο κεφάλι μας!

Ο νεαρός που βλέπετε στο λούνα πάρκ , καβάλα στο αλογάκι, ονομάζεται Άγγελος Χασαπόπουλος και αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού της Ελλάδας οπου τον διόρισε με την υπ.αριθμ. Υ 253/19-8-2010 ειδικό σύμβουλο στο πολιτικό του γραφείο.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το «ΘΕΜΑ» ο νεαρός συμβουλάτορας μέχρι και πέρυσι ήταν ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο των Δελλή - Γιαννακόπουλου στην οδό Ομήρου 50, όπου μάθαινε τα βασικά της δικηγορίας.
Δώδεκα μήνες μετά - όλως τυχαίος - έφτασε ξαφνικά στο σημείο να αναλαμβάνει καθήκοντα συνεργάτη του πρωθυπουργού! 


Ή, πιο σωστά, όπως με στόμφο τόνισε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής για το θέμα των είκοσι νέων συμβούλων θα :
«βοηθήσει για να βγούμε από την κρίση και να στηρίξει τις αλλαγές στο Μαξίμου»!


Ο 25χρονος Άγγελος Χασαπόπουλος με προϋπηρεσία μόλις ενός έτους και χωρίς καν μεταπτυχιακό σύμφωνα με δηλώσεις τις αδελφής του στην εφημερίδα το "ΘΕΜΑ" μόλις αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο για να κανονίσει τις σπουδές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός συμβουλάτορας που κατα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο 
"θα μας βοηθήσει για να βγούμε από την κρίση" δεν έχει καν εκπληρώσει τη βασική υποχρέωση κάθε Ελληνα νέου: να υπηρετήσει την πατρίδα του ως στρατιώτης.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό στρατολογικής του κατάστασης, ο Άγγελος Χασαπόπουλος έχει πάρει 
«απαλλαγή λόγω σπουδών» μέχρι τις 31/12/2012.

Τι σημασία βέβαια έχουν όλα αυτά βέβαια για τους κυβερνήτες τις Ψωροκώσταινας;

Eδώ ολόκληρος Τσοχατζόπουλος 
ο Μέγας που είχε διατελέσει επι σειρά ετών Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα δεν είχε ιδέα ούτε απο χακί αφού δεν είχε υπηρετήσει ποτέ στον Ελληνικό στρατό.

Σημασία έχει οτι 
απο το στρατό πλούτισε ο "εθνοσωτήρ".
Η "διαφάνεια και η αξιοκρατία" Παπανδρέου θυμίζουν εκείνο το "σεμνά και ταπεινά" του Καραμανλή.

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο έγινε η συγκάλυψη της πρωθυπουργικής επιλογής είναι το γεγονός ότι μέχρι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και παρά τις συνεχείς μας οχλήσεις, κανείς αρμόδιος δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Χασαπόπουλος, και ποιες ειδικές δεξιότητες οδήγησαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στην επιλογή αυτή.

Κάποιες πληροφορίες λένε πως ο πρωθυπουργός γνωρίστηκε στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά με τον Άγγελο και ερμηνεύουν την επιλογή Παπανδρέου σαν την φιλία απο το γυμναστήριο με τη Τίνα Μπιρμπίλι την οποία στη συνέχεια την κατέβασε στις εκλογές με τη στήριξη του κόμματος για να την κάνει υπουργό.

Συνηθισμένη η "καμπούρα" του Έλληνα απο τέτοια

H επιλογή του Χασαπόπουλου επαναφέρει στις μνήμες όλων την αντίστοιχη τακτική που Ανδρέα Παπανδρέου όταν με σχετική απόφαση τοποθέτησε στον ΕΟΤ πριν από 25 χρόνια το νεαρό τότε Γιώργο Τρεπεκλή, ο οποίος, διορίστηκε γενικός γραμματέας καθ’ υπόδειξιν της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Οι ομοιότητες όμως Τρεπεκλή - Χασαπόπουλου δεν σταματούν εδώ.

Κι αυτό διότι, όπως είχε συμβεί το 1985, και σήμερα ο νέος «ειδικός σύμβουλος», δεν έχει εκπληρώσει καν τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Το ίδιο και στην περίπτωση Τρεπεκλή, όπου οι Ενοπλες Δυνάμεις "κέρδισαν" μέσα από τα χέρια του τουρισμού ένα άξιο τέκνο της πατρίδος, λίγο πριν αυτό φυσικά προχωρήσει στις χρυσοφόρες business του C4I μέσω της εταιρείας του SAIC.

Βέβαια πιο μπροστά ο Τύπος της εποχής είχε βουίξει για το πώς είναι δυνατόν ένας 25χρονος να παίρνει θέση σε έναν τόσο καίριο οργανισμό. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, συμβαίνει και σήμερα. Τι να πού κι οι Έλληνες ; Oτι πούν οι εθνοσωτήρες τους.
Σήμερα .... 25 χρόνια αργότερα - και ενώ η χώρα βούλιαξε απο τις επιλογές και των εθνοσωτήρων της - σύμφωνα με την κυβέρνηση , από την κρίση θα μας βγάλουν οι συμβουλάτορες του πρωθυπουργού, ένας εκ των 20 "σοφών" συμβούλων , είναι και ο 25χρονος Άγγελος Χασαπόπουλος. Ο φύλακας άγγελος του πρωθυπουργικού εγκεφάλου.

Έτσι κι αλλιώς οι συμβουλές του κάθε συμβουλάτορα ευθύνες δεν έχουν , όπως και οι επιλογές όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων.
Τις ευθύνες, τις πληρώνουν κάθε φορά οι Έλληνες και τα καταχρεωμένα παιδιά τους... μαζί με τους παχουλούς μισθούς όλων των "εθνοπατέρων" και των συμβουλατόρων τους....

Γιατι όλα αυτά έχουν μια γεύση απο μεσαιωνική μοναρχία ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου