Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ , ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ..............3


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Στις 24-12-10, παραμονή Χριστουγέννων, χιλιάδες συναγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ», σε όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παρόν, στο Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων που πραγματοποιήθηκε.
Το Κίνημά μας, άνοιξε τα διόδια που εκμεταλλεύονται η Ολυμπία οδός, η Νέα Οδός, η Αττική οδός, η Αιγαίον, η Εγνατία οδός, για αρκετές ώρες, επιτρέποντας στους δεκάδες χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς να......
περνούν χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι.
Η Πανελλαδική αυτή κινητοποίηση, συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες από τους οδηγούς, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με το φάσμα της ανεργίας, της περιστολής των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων και των ολοένα αυξανόμενων χαρατσιών και εξαθλίωσης που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΔΝΤ.
Το διαρκώς διογκούμενο κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού κινήματος, διατρανώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την απαίτηση για κατάργηση όλων των διοδίων, για ελεύθερους δρόμους και χώρους για όλους.
Στην κινητοποίηση μοιράστηκε άφθονο υλικό ( δεκάδες χιλιάδες καρτέλες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ») και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέες αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα!

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου