Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010


Σε αναζήτηση νέων συμβούλων είναι πάλι ο Γ. Παπανδρέου!.. Ως να μην του φθάνουν οι... 150 που έχει σήμερα, και αναζητά και άλλους. Μεταξύ τους, πλεονάζουν οι σύμβουλοι που έφερε από το εξωτερικό!..

Οι 150 πρωθυπουργικοί «σύμβουλοι» είναι οι επίσημοι. Οπως αποκαλύπτει, όμως, φιλοκυβερνητική εφημερίδα, υπάρχουν δεκάδες άλλοι, που πληρώνονται, χωρίς να έχουν την επίσημη ιδιότητα.
Χρόνια στην πολιτική δημοσιογραφία, δεν είχαμε συναντήσει ποτέ τόσες στρατιές

συμβούλων σε πρωθυπουργικό Γραφείο. Οι συνεργάτες του εκάστοτε πρωθυπουργού ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών. Θυμόμαστε τον Πασχ. Κόντα, τον Λιβάνη, τον Λαμπρία κ.ά. επικεφαλής πέντε – δέκα το πολύ συνεργατών τους...

Τι συνέβη σήμερα και κατακλύσθηκε το πρωθυπουργικό Γραφείο με τη στρατιά των αμέτρητων «συμβούλων»; Δε θα το πιστέψετε, αλλά αυτή τη στιγμή 7... Μονάδες συγκροτούν το πρωθυπουργικό Γραφείο. Απολαύστε τις:

Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής, Μονάδα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού, Μονάδα Παρακολούθησης Κυβερνητικού Εργου, Μονάδα Καινοτόμων Πολιτικών (για φαντάσου!), Μονάδα Σχέσεων με την Κοινωνία, Μονάδα Διοίκησης και Οργάνωσης, Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων (ξανά για φαντάσου!..).
Και σε όλες αυτές τις «Μονάδες» υπηρετούν πάνω από 150!!!

Σκεφθείτε τώρα τι κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο όλοι αυτοί οι... λεβέντες «σύμβουλοι». Και πόσο τους πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος! Βέβαια όλες αυτές οι στρατιές των παπανδρεϊκών «συμβούλων» (οι περισσότεροι από το εξωτερικό, με ιλιγγιώδεις μισθούς!), πού να χωρέσουν στο μικρό Μέγαρο Μαξίμου...

...Γι' αυτό πήραν και το οκταώροφο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας, όπου στεγάζεται και το υπουργείο Εσωτερικών!

Μη ρωτήσετε τώρα... τι συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό οι εκατοντάδες αυτοί... «σοφοί»...
Το πόσο σοφές και χρήσιμες είναι οι «συμβουλές» τους, όμως, φαίνεται από τα φαιδρά έως τραγικά αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου!..

ΥΓ. : Κατά τα άλλα, λέτε οι «σύμβουλοι» αυτοί να συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό να κόβει τις φτωχές συντάξεις των 500 ευρώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου