Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ !!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?????????


Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Έκθεση κόλαφος για το Κόσσοβο του Συμβουλίου της Ευρώπης υποδεικνύει τον ως τώρα πρωθυπουργό κ. Χασίμ Θάτσι ως επικεφαλής του οργανωμένου εγκλήματος που μεταξύ άλλων διέπραξε παράνομη αφαίρεση και διακίνηση ανθρώπινων οργάνων
Να αποδοθούν ευθύνες ζητά με ερώτηση του ο Ν. Χουντής από την......
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Έκθεση κόλαφο αποτέλεσμα διετούς έρευνας, εξέδωσε η Επιτροπή Νομικών θεμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης για το οργανωμένο έγκλημα στο Κόσσοβο, με την οποία υποδεικνύεται άμεσα ο Χ. Θάτσι ως ένοχος ακόμα και για αφαίρεση και εμπορία ανθρωπίνων οργάνων στο Κόσσοβο και ως ο πραγματικός
καθοδηγητής του οργανωμένου εγκλήματος σήμερα στο Κόσσοβο.

Με βάση τα όσα προκύπτουν από την έκθεση ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλώντας την να λάβει άμεσα μέτρα για την εξιχνίαση των εγκλημάτων, την απόδοση ευθυνών και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στο Κόσσοβο.

Η ερώτηση του Ν. Χουντή έχει ως εξής:

«Στις 12/12/2010 η Επιτροπή Νομικών θεμάτων και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέδωσε έκθεση με τίτλο «απάνθρωπη μεταχείριση ανθρώπων και παράνομη διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων στο Κόσσοβο». Η έκθεση που είναι αποτέλεσμα διετούς έρευνας κάνει αναφορά σε παράνομη αφαίρεση και διακίνηση ανθρωπίνων οργάνων από κρατουμένους (κυρίως σερβικής καταγωγής), παράνομη διακίνηση όπλων, και διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική ή άλλη εκμετάλλευση. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η έκθεση αναφέρει ότι « αυτές οι εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύχθηκαν επί ευκαιρίας του χάους που επικράτησε στην περιοχή, με πρωτοβουλία κάποιων ένοπλων ηγετών του UCK οι οποίοι συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα, συνεχίστηκαν, με άλλες μορφές, μέχρι σήμερα, όπως προκύπτει από τις έρευνες που διεξάγονται από την EULEX ( Σώμα της ΕΕ για την Εφαρμογή του Νόμου στο Κόσσοβο) σχετικά με την κλινική Medicus στην Πρίστινα». Δεδομένου επίσης ότι η ανωτέρω έκθεση καλεί τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να «θέσουν ξεκάθαρο στόχο στην EULEX και να της δώσουν την πολιτική στήριξη σε υψηλό επίπεδο να καταπολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα χωρίς συμβιβασμούς, και να διασφαλίσει ότι η δικαιοσύνη απονέμεται, χωρίς να λάβει υπόψη τις πολιτικές σκοπιμότητες» και «να επιμείνει στις έρευνές της χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις θέσεις που κατέχουν ή την καταγωγή των πιθανών υπόπτων». Ερωτάται η Επιτροπή: Τι συγκεκριμένα μέτρα έχει λάβει προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα πορίσματα της ανωτέρω έκθεσης και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν; Ποια μέτρα θα λάβει για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στο Κόσσοβο;»

Σημειώνεται ότι η έκθεση έχει εκπονηθεί από τον Ελβετό γερουσιαστή κ. Dick Marty, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την έκθεση για τις παράνομες πτήσεις και κέντρα κράτησης της CIA στην Ευρώπη (AIR-CIA). Επίσης ο κ. Marty στην έκθεση για το Κόσσοβο, μνημονεύει μεταξύ άλλων, ως πηγές των αποκαλύψεών του, και τις εξής μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών: την Γερμανική (BND), την Ιταλική (Sismi), την Βρετανική (MI6) αλλά και την Ελληνική ΕΥΠ.

στις  

2 σχόλια:





Ανώνυμος είπε...
ΘΑΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου