Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Η Επιτροπή Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε ομόφωνα την έκθεση του Ελβετού βουλευτή κ. Α. Γκρός για την κατάσταση των «Ελλήνων υπηκόων που έχουν υπόβαθρο τουρκικής κουλτούρας» των Νησιών Ρόδου και Κω.
Ο εισηγητής αναφέρεται σε « Έλληνες πολίτες που έχουν υπόβαθρο τουρκικής κουλτούρας» και όχι τουρκική μειονότητα, όπως ζητά η.....

Τουρκία. Ο κ. Γκρος επισκέφθηκε τα Νησιά συνομίλησε με τους Μουσουλμάνους κατοίκους , οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες πολίτες , ζουν ελεύθερα, εργάζονται και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Ο Ελβετός βουλευτής δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ελλάδα για την προστασία των ιστορικών μνημείων χωρίς καμία διάκριση. Τέλος, στην Έκθεσή του κάνει σύγκριση των Μουσουλμάνων κατοίκων της Ρόδου και της Κω με τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου και καταλήγει:


«Οι πρώτοι ζουν σε απόλυτα ικανοποιητικές συνθήκες ενώ οι δεύτεροι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα». Εμείς θέλουμε να προσθέσουμε ότι οι πρώτοι ζουν στην Ελλάδα επειδή το επιθυμούν και χωρίς να τους προστατεύει καμία διεθνής συνθήκη, ενώ οι δεύτεροι εκδιώχθηκαν από τη γενέτειρά τους , παρόλο ότι προστατεύονται από τη Συνθήκη της Λοζάννης. Βέβαια, οι Τούρκοι δεν θα ησυχάσουν μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους. Μετά την ομόφωνη έγκριση της Έκθεσης, οι Τούρκοι βουλευτές είχαν το θράσος να ζητήσουν από την Επιτροπή να πραγματοποιήσει και δεύτερη επίσκεψη στη Ρόδο και στην Κω για να μελετήσει καλύτερα τα πράγματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου