Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΕΡ ΗΣ !!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ?????


Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο απίστευτος αυτός τύπος που απο πατριώτης έγινε το πουτανάκι των τοκογλύφων σήμερα σε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μιλούσε λες και δεν ψήφισε αυτός το μνημόνιο αλλά ο δίδυμος αδερφός του.Μάλιστα είπε πώς ο Παπανδρέου έβαλε το ΔΝΤ επίτηδες για να πάρει τα μέτρα και ότι οδήγησε την χώρα σε χρεοκοπία επίτηδες για να δικαιολογσει την ....
μη τήρηση των υποσχέσεων που έλεγε προεκλογικά.

Ωραία όλα αυτά κύριε Καρατζαφέρη,όταν υπέγραφες το μνημόνιο δεν τα ήξερες?Καλά για μαλάκες ψάχνεις ρε πατριώτη της φακής αν νομίζεις ότι εσύ θα γλιτώσεις την εκτέλεση στο Σύνταγμα απο τους πολίτες είσαι γελασμένος, γιατί αυτή η μέρα θα έρθει πίστεψε με για όλους εσάς που υπογράψατε να μπούν οι νταβαντζήδες στη Ελλάδα.

Ανέφερες ότι μπορούσε ο Παπανδρέου να δανειστεί 50 δις επειδή τα επιτόκια ήταν χαμηλά.Αλλά πάλι γιατί ψήφισες το μνημόνιο αφού ήσουν γνώστης της κατάστασης,μήπως είχες άλλα προσωπικά οφέλη?Λέμε μία θέση σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση λέω εγώ, η μήπως κάτι χειρότερο το ξεπούλημα συνειδήσεω λέω εγώ πάλι.
Είσαι ο τέλειος τυχοδιώκτης κοίταξες τις δικές σου φιλοδοξίες και ξεπούλησες 500.000 ψηφοφόρους σου μαζί με αυτούς και εγώ.
Τώρα τα ποσοστά σου πέφτουν μάλλον είναι σε ελεύθερη πτώση και βλέπεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ανεβαίνει και το ξέρεις καλά ότι στις μυστικές δημοσκοπήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει στη βουλή πράγμα που σε τρομάζει γιατί ξέρεις ότι θα σε καταπιεί.Ήδη απο το κόμμα σου ΛΑΟΣ έχουν φύγει πάρα πολλοί και πολλά στελέχη σου έχουν παραιτηθεί και που είσαι ακόμα εσύ να δεις τι θα πάθεις.

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου