Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ?????????? 2


Παπουτσής:Σύμφωνα με τη δική μου γνώση, η παλαιά μέθοδος της παρακολούθησης με μυστικούς αστυνομικούς των συγκεντρώσεων του μαζικού κινήματος, στη δική μας περίοδο δεν υπάρχει!


«Μακριά από μένα και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κάθε χρέωση μηχανισμών καταστολής με την έννοια που τους γνώρισε το προοδευτικό κίνημα. Σ’ αυτό έχω και προσωπική και πολιτική ευαισθησία». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής κατά την σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία από τις Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Τροφίμων Γάλακτος, Ποτών, Τύπου-Χάρτου, Κλωστοϋφαντουργών-Ιματισμού - Δέρματος, Λογιστών καθώς και με αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις λαϊκές ελευθερίες και την Αλληλεγγύη.
Οι αντιπρόσωποι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για την δράση «κουκουλοφόρων» και απέδωσαν τη δράση τους στην ανοχή, αν όχι σε εντολές αστυνομικών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της απεργίας και των συγκεντρώσεων της 15ης Δεκεμβρίου.



Κουκουλοφόροι Νο1 Αφιερωμένο σε σας και τα παχιά σας λόγια κύριε Παπουτσή





Κουκουλοφόροι Νο 2 Αφιερωμένο σε σας και τα παχιά σας λόγια κύριε Παπουτσή



Κουκουλοφόροι Νο 3. Αφιερωμένο σε σας και τα παχιά σας λόγια κύριε Παπουτσή...

Όλο και περισσότερα ντοκουμέντα για τους (κουκουλοφόρους ή γνωστούς-άγνωστους ή όπως θέλετε πείτε τους)-αστυνομικούς και τη συμπεριφορά τους στις τελευταιες  πορείες

Μετά, πολιτικοί και αστυνομικοί, να μην ψάχνουν τη συμπάθεια του κόσμου γιατί τελείωσε οριστικά. Να μην θίγονται όταν  αποκαλούν 'χουντικούς, κλέφτες και προδότες' τους μεν και  'Μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους' τους άλλους, γιατί όλοι αυτοί, υπηρετούν (με βία, ψέματα,  κουκούλες, προβοκάτσιες και χημικά)  το άθλιο σύστημα που μας εξοντώνει.

Όσο για τον κ.Παπουτσή...δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο ούτε τίποτα καλύτερο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου