Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ !!!!!!!!!! ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ !!!!!!!!!!!!


Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Συνεχίζουν να προκαλούν οι κυβερνητικοί βουλευτές οι οποίοι πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ως νεαρές χήρες που ξάφνου αντιλήφθησαν τον θάνατο και το ξεπούλημα μιας ολόκληρης χώρας.
Με πύρινους λόγους και υψηλές κορώνες μοιάζουν σαν ..... 
να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στην ΔουΝουΤο-κυβέρνηση που στηρίζουν λες και το καταδικαστικό μνημόνιο το υπέγραψαν κάποιοι άσχετοι περαστικοί της πλατείας Συντάγματος!!!


Υποκριτές και Φαρισαίοι συνεχίζουν την θεατρική τους παράσταση απέναντι σε ένα εξοργισμένο λαό ο οποίος το μόνο που ακούει είναι, για όλο και πιο δύσκολες μέρες που έρχονται στο άμεσο αλλά και στο μακρινό μέλλον.

Για φως και έξοδο από το τούνελ δεν μιλάει κανείς τους ενώ κωφεύουν στην βοή του οργισμένου πλήθους “Κλέφτες .. Κλέφτες” έξω από την Βουλή την οποία εδώ και καιρό οι εν λόγω κύριοι μολύνουν με την παρουσία τους μια και την κατάντησαν με την στάση τους και τις επιλογές τους άντρο της υπεράσπισης της διαπλοκής και πλυντήριο που ξεπλένει και μετατρέπει τα άνομα και τα επαίσχυντα σε νόμιμα.

Κύριοι!... έχετε πλέον απολέσει για τους περισσότερους από εμάς τον τίτλο των εκπροσώπων μας στην λεγόμενη κοινοβουλευτική μας δημοκρατία την οποία ορκιστήκατε να υπηρετήσετε για να προστατεύσετε τάχατε τα συμφέροντα μας!... η στάση σας καταγράφεται ως το αποκορύφωμα του φαρισαϊσμού και της δολιότητας μια και ενώ επισημαίνετε και κριτικάρετε το αντιλαϊκό και το παράνομο στο τέλος βάζετε την ουρά κάτω από τα σκέλια σας υπακούοντας στις προσταγές της ηγεσίας σας την οποία στηρίζεται για να μας αποτελειώσει ως λαό και ως έθνος.

Από εδώ και στο εξής ο μόνος λεκτικός χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να εκφράσει τα πεπραγμένα, τις παλινωδίες, την ανικανότητα, τους θεατρινισμούς και την ανευθυνότητα σας είναι να σας προσφωνούμε ως οι (κύριοι) “
ΝΑΙ! ΣΕ ΟΛΑ

Υποσημείωση:
Κοινοβουλευτική Δημοκρατία = Στηρίζεται στην πλειοψηφία και την συναίνεση του λαού.

Απολυταρχικό καθεστώς (μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ) = Στηρίζεται από πουλημένα Μ.Μ.Ε αλλά κυρίως από δυνάμεις καταστολής (Μ.Α.Τ)

Κύριοι “
ΝΑΙ! ΣΕ ΟΛΑ” μήπως ήρθε ο καιρός να σκεφτείτε τι από τα δύο είναι αυτό που υπηρετείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου