Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ??? ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ .....................


Καθάρματα και εγκληματίες περιστυχίζουν την ελλάδα και διορθώνουν κιόλας την ιστορία, ονομάζοντας τους σκοπιανούς μακεδόνες και τους πραγματικούς μακεδόνες, στρατό κατοχής.

Ενισχύουν με όπλα και χρήματα, τους αλβανούς, κοσοβάρους και ιδίως τους σκοπιανούς για να κάνουν την βρώμικη δουλιά τους.....

όταν θα έρθει η ώρα, που το αφεντικό τους θα ορίσει.

Εκδιώκουν καθημερινά, κάθε τι ελληνικό απο όλα τα κατεχόμενα εδάφη, όπως ΚΥΠΡΟΣ, ΤΕΝΕΔΟΣ, ΙΜΒΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Σχεδιάζουν, μαζί με τους μουσουλμάνους της θράκης, να επαναλάβουν ότι έγινε στο κόσσοβο, δημιουργώντας ανύπαρκτα προβλήματα και προβοκάτσιες.



Αφήνουν να περάσουν προς την Ελλάδα, χιλιάδες λαθρομετανάστες για να δημιουργήσουν αλοίωση του ελληνικού πλυθυσμού, έτσι ώστε να καταστήσουν την χώρα μας ένα κράτος με εκατοντάδες εσωτερικά προβλήματα, τα οποία θα την θέσουν στην ουσία, εκτός στρατιωτικής υπεροχής.


και τους απαντώ:


Βρέ αναίσχυντα υπολείματα του ανθρώπινου είδους, όταν εμείς οι έλληνες είμασταν εδώ, ζούσαμε και διάγαμε βίο φιλοσοφικό, εσείς ρε αποβράσματα, ήσασταν ακόμη επάνω σε δένδρα και τρώγατε ο ένας τον άλλον.



Έχετε το θράσος δολοφόνοι του ανθρώπινου είδους, να λεωνταρίζετε με τις πλάτες άλλων και να πετάτε πέτρες σε μια χώρα που σας πολέμησε και θα σας πολεμήση εαν χρειαστεί, διότι αντιπροσωπεύετε το σκοταδισμό και εμείς το φως.



Μπορεί το σκοτάδι όπως είναι γραφτό, να πάρει την θέση του φωτός για λίγο, αλλά σαν έρθει η ώρα, θα χαθείτε απο προσώπου γης, μαζί με τις αιμομηξίες σας και αυτήν την φορά θα είναι οριστικό.



Βρήκατε την ευκαιρία βρώμικες ύαινες, την ώρα που οργιάζουν οι ανθέλληνες εντός και εκτός της χώρας, να κάνετε εμετό επάνω στο τραπέζι που σας ταίζει.



Σκυλιά λυσασμένα, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο θάνατος των ελλήνων, είστε η συνέχεια των περσών και των μύδων, που το μόνο που ήθελαν ήταν να σβήσουν το φως του πολιτισμού και της σκέψης, απο τον κόσμο, για να φέρουν την νόηση και την απέχθεια του σκοταδιού.



Λυκάνθρωποι, που είδατε την πληγή της ελλάδος και απο την οσμή του αίματος τρέχετε για να φάτε την πληγωμένη πατρίδα μου, για να ικανοποιήσετε την ακόρεστη σας όρεξη για αίμα.



Σε εσένα ρε τσομπανόσκυλο των αμερικάνων και των σκοπιανών, σε εσένα μιλάω και σου λέω κατάμουτρα ότι, έστω και με ένα πόδι να είμαι και με μισή καρδιά, τον θάνατο μου με πολλούς απο εσάς θα τον ανταλλαξω !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου