Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!




Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο κέντρο. 
Οι αρχές δείχνουν πως έχουν χάσει το «παιχνίδι» της επιβολής του νόμου στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Κολιάτσου, της πλατείας Αττικής, της πλατείας Αμερικής, της πλατείας Βικτωρίας, της πλατείας Καραϊσκάκη και του ιστορικού τριγώνου από την Ομόνοια και κάτω. 
Κάπου εκεί ορίζονται τα σύνορα του νέου ανεξάρτητου και ανεπίσημου «κρατιδίου» στο οποίο οι νόμοι δεν έχουν πλέον καμία ισχύ και άλλωστε κανένας δεν....
τους παίρνει στα σοβαρά.

Μοναδικός νόμος είναι αυτός της ζούγκλας, του ισχυρού, αφού οι ληστείες, η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία και το παραεμπόριο βασιλεύουν, έχοντας σαν φόντο τους μετανάστες, οι οποίοι συγκροτούν ένα σκηνικό που θυμίζει τις φαβέλες της Βραζιλίας και τις παραγκουπόλεις του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Μάλιστα, το «κράτος εν κράτει» που έχει δημιουργηθεί απέκτησε και κατά κάποιο τρόπο νομιμότητα και. αναγνώριση από τις ελληνικές αρχές μετά την «ταξιδιωτική οδηγία», η οποία προτρέπει τους κατοίκους και ειδικά τις γυναίκες να μην περιφέρονται άσκοπα μετά τη δύση του ηλίου, αφού με αυτόν τον τρόπο θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Η εγκληματικότητα είναι στα φόρτε της τις ημέρες εκείνες όπου οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους, αφού οι επιτήδειοι σα να «κλέβουν εκκλησία», κατά τη λαϊκή έκφραση, με δύο γροθιές σε κάποιο γέροντα εξασφαλίζουν άνετα ένα αν μη τι άλλο καλό μεροκάματο.
Όσο για τους καταστηματάρχες τις περιοχής που βλέπουν γύρω τους, τους αλλοδαπούς, να ανοίγουν, από το πουθενά και χωρίς υποψία επίσημου εγγράφου, μαγαζιά, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον έχουν φτάσει ένα βήμα παραπέρα από τα όρια της αγανάκτησης.
Όπως αναφέρουν παρά τις καταγγελίες που έχουν κάνει στον δήμο η κατάσταση δεν αλλάζει και πλέον παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί και μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματά τους και γι αυτό κυνηγούν οι ίδιοι τους παρανόμους
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου