Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!


ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΕΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

3-4-11
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ 
ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Τέσσερεις Δήμοι στο πλευρό  της Κερατέας, για μια ακόμη φορά. Οι Δήμοι  Σαρωνικού, Μαρκοπούλου, Κρωπίας και Παιανίας-Γλυκών Νερών, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο πλευρό της Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής, για να διατρανώσουν την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τους στον δοκιμαζόμενο λαό της μεσογείτικης πόλης.
Τέσσερεις Δήμαρχοι, στέκονται στο πλευρό του Δημάρχου Λαυρεωτικής και στο πλευρό των κατοίκων που τέσσερεις μήνες τώρα, δίνουν τον ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ.
Αυτό που συμβαίνει στην Κερατέα, δεν...
έχει ξαναγίνει ποτέ στην σύγχρονη Ελλάδα.
Θυμίζει αρχαία τραγωδία και την αλληγγύη των Ελλήνων στον Πόλεμο με τους Πέρσες και την  εκστρατεία στην Τροία.

Θυμίζει αρχαία Ελλάδα, για την οποία σήμερα είμαστε περήφανοι. Φαντάζομαι, ότι κάποιες εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια μετά, η Ιστορία της Κερατέας, θα έχει γραφτεί με τα ίδια χρυσά γράμματα για την ΑΛΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, αλλά με μαύρα για μια κυβέρνηση που πάνω απ' όλα έβαλε τα συμφέροντα των εργολάβων.... με το αζημίωτο φυσικά...
Δεν θέλω να προδικάσω το αποτέλεσμα, αν και βαθιά μέσα μου, πιστεύω πως τούτος ο λαός ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ.
Γιατί όταν λένε με πάθος, ότι "ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ", το εννοούν.

Το πιστεύουν. Έχει περάσει πια στο DΝΑ τους. Έχει γίνει ένα με το δέρμα τους. Είναι σφηνωμένο στο μυαλό τους και δεν τους το βγάζεις με τίποτα.
Είναι αυτό το καλώς εννοούμενο "Αρβανίτικο κεφάλι", που στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ξεροκέφαλο και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Έγινε πόρωση η άρνηση και δικαίως.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ των τεσσάρων Δήμων, έδειξε σήμερα για μια ακόμη φορά, ότι τα καταχθόνια σχέδια της κυβερνητικής αναλγησίας και της Μαφιόζικης συμμορίας των ιδιωτικών συμφερόντων, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλαν Δημοτικές Αρχές και κάτοικοι, στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λαγονήσι.
Ευχαριστούμε τις Κερατιώτισες φίλες Ρούλα και Ελένη, για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού.
Τα attikanea, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλερό του λαού της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου