Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.... ΜΕ air contition , ΧΩΡΟΥΣ ΨΥΧΑΓΟΓΙΑΣ , ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΛΠ !!!!!!


Θα κατασκευαστούν περίπου 45 bungalows που θα έχουν 5 διαμερίσματα των 2 ατόμων
- Κάθε bungalow  θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition και κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες
- Προβλέπονται χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα και πλυντήρια ρούχων
- Θα προσφέρεται διατροφή 3 γευμάτων με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους

Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση για τη δημιουργία ''Πρότυπου κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'' υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο ενώ συμμετέχει ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.
Το ''χωριό'', αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, θα αποτελείται από οικίσκους με κλιματισμό, ενώ θα προσφέρεται διατροφή με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους.
Σύμφωνα με τα σχέδια θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα, οικήματα για πλυντήρια ρούχων ενώ σε όλους τους παράνομους μετανάστες θα... δίνονται ειδικά σετ υποδοχής με είδη ρουχισμού και καθαριότητας, που θα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σετ ξυριστικών, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και άλλα αναγκαία είδη ενώ στις μητέρες με βρέφη θα παραδίδονται αμέσως κούνιες, μπιμπερό, πάνες.
Κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition. Θα έχει πέντε διαμερίσματα στα οποία θα διαμένουν από δύο άτομα. Το κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες κατά τα πρότυπα του αμερικανικού στρατού.
Εντυπωσιακή θα είναι η μέριμνα για τη σίτιση των μεταναστών.Στο σχετικό έγγραφο προβλέπεται :''ο καθορισμός των τριών γευμάτων ημερησίως, θα γίνεται με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή, τους θρησκευτικούς περιορισμούς και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για εγκύους, παιδιά, ασθενείς και βρέφη''.
Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις το ημερήσιο κόστος διαμονής των 250 παρανόμων μεταναστών σε αυτό το χωριό θα ανέρχεται περίπου στα 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου