Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

15 ΜΑΗ ...Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ !!!


Στις 15 Μαΐου η κάλπη του δημοψηφίσματος στο Αίγιο. Έπονται, Ηράκλειο, Βόλος, Κέρκυρα, Μυτιλήνη.

Πατριωτικό Μέτωπο | Απριλίου 28, 2011 at 1:45 μμ | Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | URL: http://wp.me/pbW97-gnk


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Στις 15 Μαίου και στην κεντρική πλατεία του Αιγίου, θα στηθεί η κάλπη του δημοψηφίσματος του Λαού της Αιγιάλειας, για το αν επιθυμεί ή μη να συνεχίσει να πληρώνει φόρους, στην κυβέρνηση των νετοταξιτών πολιτικών απατεώνων.
Στην βαθειά συμβολική αυτή κίνηση των Αιγιωτών που μας δείχνουν τον δρόμο της αντίστασης απέναντι στους νεοταξίτες και τους τοκογλύφους που κυβερνούν τον τόπο, αναμένεται να συμμετάσχει, η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, της ιστορικής αυτής πόλης όπου γεννήθηκε η επανάσταση του ’21.
Παράλληλα, η κίνηση αυτή, η οποία είναι «οδηγός δράσης» για ολάκερη την Ελλάδα, ήδη έχει λειτουργήσει ως «κίνητρο αντίστασης» και σε άλλες πόλεις, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Βόλος, η Κέρκυρα και η Μυτιλήνη, όπου οι τοπικοί Πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου, έχουν ήδη δρομολογήσει τη διενέργεια του ιδίου τύπου δημοψηφισμάτων.
Είναι άξιο λόγου να υπενθυμίσουμε εδώ πως με τον ίδιο περίπου «μηχανισμό» αντίστασης κατά
του ΔΝΤ λειτούργησε και ο Λαός της Αργεντινής.
  Μικρές κατ’ αρχήν και περιφερειακές πόλης πέρασαν στον δρόμο της αντίστασης και μόνον στην τελική φάση και μάλιστα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ο λαός του μητροπολιτικού κέντρου του Μπουένος Άιρες, «απεγκλωβίστηκε» τελικά από τις πουλημένες συντεχνίες και την προπαγάνδα των άθλιων ΜΜΕ και συμμετείχε στον κοινό αγώνα.
 Με το γνωστό αποτέλεσμα, τόσο ο «σοσιαλιστής» Αλφονσίν, όσο και ο «νεοπερονιστής-ψευδοπατριώτης» Μένεμ αλλά και ο «σοβαρός-συντηρητικός» Ντε Λα Ρούα, να πεταχτούν στο καλάθι με τα ιστορικά σκουπίδια της χώρας αυτής.
Όλα λοιπόν δείχνουν πως και στην Πατρίδα μας, «τόσο η μηχανή του κιμά» του ΔΝΤ των τοκογλύφων και των νεοταξιτών, όσο και οι μηχανισμοί της λαϊκής αντίστασης, ακολουθούν τον ίδιο, σχεδόν απαράλλακτο δρόμο.
Να προσθέσουμε εδώ πως στο Αίγιο, η κάλπη θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Πλατεία Αγίας Λαύρας, η ψηφοφορία θα γίνει βάσει των επισήμων εκλογικών καταλόγων οι οποίοι αμέσως μετά το πέρας της θα καταστραφούν ενώπιον του λαού, ενώ επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής θα είναι πολίτης της Πόλης, γνωστός για την κοινή του αποδοχή από όλους τους πολίτες του Αιγίου και όχι φυσικά στέλεχος ή μέλος του Πατριωτικού Μετώπου.
Τα ψηφοδέλτια θα είναι δίχρωμα, ανοιχτό μπλέ το «όχι» και ανοιχτό καφέ το «ναι», ενώ αμέσως μετά τα μέλη του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, έχουν ετοιμάσει λαϊκό πανηγύρι, με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα, το περίφημο Αιγιώτικο κρασί και μουσική. Στο λαϊκό αυτό πανηγύρι είναι προσκεκλημένοι όλοι οι Έλληνες Πατριώτες από όλη την χώρα, έτσι ώστε για μια ακόμη φορά να αποδειχθεί στην τρισχιλιόχρονη ιστορία αυτού του τόπου πως «των Ελλήνων οι Κοινότητες, ζούνε σ’ άλλο γαλαξία» και ακόμη πως, «όποιος δεν καταλαβαίνει τι πα να πει Ελλάδα και Έλληνας, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει».
Ο καιρός γαρ εγγύς και τα όνειρα του ποιητή θα πάρουν εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου