Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΚΡΙΣΗ ....?????.... ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την ώρα που το μαχαίρι έχει πέσει σε μισθούς και συντάξεις σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα, δίνονται πρόσθετες αμοιβές, μέσω του γνωστού συστήματος των υπερωριών, σε συγκεκριμένους κλάδους και περιπτώσεις.
Ο «Τύπος της Κυριακής» φέρνει στο φως δέκα αποφάσεις υπουργείων, σύμφωνα με τις οποίες, μέσα στους πρώτους μήνες του 2011 αποφασίζεται να δοθούν υπερωρίες σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων, της τάξης των 6,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.
Έτσι για παράδειγμα, το υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων με σειρά αποφάσεων του, εγκρίνει τη δέσμευση πίστωσης, ύψους 3.545.943 ευρώ για υπερωρίες και εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες του προσωπικού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εργασίας εγκρίνει για την υπερωριακή απασχόληση για το 2011 των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το ποσό των 622.000 ευρώ.
Και επειδή οι υπάλληλοι του υπουργείο θα πρέπει να έχουν και ανεβασμένο ηθικό, εγκρίνει επίσης με απόφαση του, το ποσό των 65.000 ευρώ για δραστηριότητες που αφορούν την πολιτιστική δραστηριότητα, την πνευματική και σωματική καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των μελών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου