Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ !!!!!


Η πλέον αποστομωτική απάντηση στα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τύπου Πάγκαλου,ΣΚΑΙ και λοιπούς νεοφιλελεύθερους που μιλάνε για "συριζαίους,50 αλήτες,αλβανούς" κλπ:

  "Λοιπόν ας ξανασκεφτούμε το θέμα Κερατέα λίγο πιο αποκρυσταλλωμένα μετά από το περιστατικό που θα σας περιγράψω το οποίο έλαβε χωρά μερικά λεπτά μετά την λήξη της συναυλίας.   
  Περίπου στις 2 παρά υπήρχε διένεξη κάποιων συντρόφων με.....
κατοίκους της Κερατεας για τα σημαιάκια που υπήρχαν (ελληνικές μικρές σημαίες) στο μπλόκο διπλά στο κιόσκι εκεί που πουλούσαν σουβλάκια. 
  Σαν αποτέλεσμα ( και όχι μόνο) αυτής της διένεξης σύντροφοι προσπάθησαν να τα κατεβάσουν αυτά τα σημαιάκια από εκεί. 
  Πέρα από τον τσαμπουκά που δημιουργήθηκε σε αυτή την ενέργεια από τους σκατό πατριώτες που ήταν εκεί, σκάει ένας τύπος και καταφέρεται εναντίων όσων ήταν εκεί αλληλέγγυων με παραλαις!!
  Ζητούσε να μάθει με την ανοχή των τραμπούκων γύρω του να μάθει ποιος έκανε την κίνηση να κατεβάσει τα σημαιάκια.
  Επιπλέον σύντροφος που βρίσκοταν στο σημείο εκεί για να βοηθησει να αποκλιμακωθεί η ένταση δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε. 
  Ουσιαστικά πρόκειται για μια δολοφονική σχεδόν επίθεση από σε συντρόφους που μέχρι τώρα είχαν σταθεί στο πλευρό τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα των κατοίκων της Κερατεας εναντία στο κράτος και στα σχεδία του για την δημιουργία χυτά στην περιοχή. 
  Τα συμπέρασμα για το θέμα της αλληλεγγύης είναι δικά σας. 
  Και όχι μονό σε αυτό το πλαίσιο αλλά και γενικότερο στην καθαγίαση του θέματος Κερατεας που από κάποιους συντρόφους και συλλογικότητες έχει μέχρι και πρόσφατα αναδειχθεί ως υπόδειγμα αγώνα και συλλογικής προσπαθείας. 
  Ποια συλλογική προσπάθεια όταν ανάμεσα σε όσους είναι στους δρόμους υπάρχουν φασίστες και κάποιοι όχι μονό δεν τους έχουν απομονώσει αλλά ισχυρίζονται ότι αγνοούν την ύπαρξη τους. 
  Και μιλάω για συντρόφους από Κερατέα και συζητήσεις που έγιναν μετά το συμβάν. 
  Θα παρακαλουσα την ΣΟ να δημοσιεύσει το παρον ποστ μιας και αποτελεί πολύ σοβαρό συμβαν με αρκετους συντρόφους να ειναι παρων (Σ.Σ.ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ) και να φευγουν αηδιασμένοι απο οτι προηγηθηκε....

μια ακόμη πληροφορία

δεν ήταν μόνο ένα σπραύ πιπεριού (παραλίζερ) αλλά και ένα ταζερ που έβγαλαν οι συγκεκριμένοι.

  Το τάζερ δεν το βρήκε στο πάτωμα αλλά το είχε πάνω του αυτός που το είχε για πολύ συγκεκριμένο λόγο και ούτε για μπάτσους ούτε για ασφαλίτες".

  Επίσης ακούστηκαν τα φοβερά άμα παλιο αλβανές πειράξεις ξανα την σημαία θα σε κρεμάσω στον ιστο και τέτοια ωραία με κανέναν μα πραγματικά κανέναν ντόπιο να μην παρεμβαίνει για να σταματήσουν οι μαλακίες..

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!

Οι κάτοικοι της Κερατέας απέδειξαν αυτό που φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Κατάλαβες ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΓΚΑΛΕ που έχεις το θράσος να τους αποκαλείς "συριζαίους" και "Αλβανούς";

Κατάλαβαν τα νεοφιλελεύθερα σιχάματα που ταμπελώνουν κατευθείαν οποιαδήποτε κίνηση πολιτών γίνεται ως...κομμουνιστική;

Όσο για τους "αλληλέγγυους":ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ...ΦΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ...ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.co
m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου