Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

δικαιοσυνη ποιο μικρη και απο νανο ???????????????????????????????


Ένα ακόμη περιστατικό «απονομής δικαιοσύνης» μέσα από ένα εντελώς απαράδεκτο δικαιοδοτικό πλαίσιο, προστίθεται στην πληθώρα των δικαστικών αποφάσεων, που αντίκεινται στο «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Δικαιώνοντας την σαφή και ξεκάθαρη θέση του Πατριωτικού Μετώπου πως δεν μπορούμε να......
συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη και πως πρέπει επιτέλους, να πάμε σε αιρετό εισαγγελέα και σε πλήρη ορκωτά-λαϊκά δικαστήρια, όπως πχ των ΗΠΑ, τα οποία στήθηκαν από τους αρχαιελληνολάτρεις Madison και Jefferson, στο πρότυπο της Ηλιαίας της αρχαίας Αθήνας. Με παράλληλη ανάπτυξη των λογικών της παλλαϊκής άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας, το σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη, είναι το «κάστρο του» και κανείς δεν μπορεί και δεν θα μπορεί να το παραβιάσει.
Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο του Πύργου, καταδίκασε 77χρονο από το Διακοφτό Αχαΐας σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση), επειδή αντέδρασε δυναμικά σε κακοποιούς, που μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν.

Το συμβάν έγινε στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου. Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ. Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά. Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

Η ποινή που του επέβαλε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Έτσι, το μήνυμα που έστειλε η «ελληνική δικαιοσύνη», είναι απλά: Όταν μπουν ληστές στο σπίτι σας, φροντίστε να είστε διακριτικοί μαζί τους, επιτρέψτε τους να σας κλέψουν, βιάσουν, βασανίσουν και μην τολμήσετε να αντιδράσετε. Γιατί αν το κάνετε αυτό, ουαί και αλίμονο σας: Θα πάτε φυλακή και μάλιστα με πολυετή κάθειρξη.

Μια ακόμη πλευρά της θλιβερής ελληνικής πραγματικότητας που βιώνουμε στους χαλεπούς καιρούς του ΓΑΠ, των νεοταξιτών και των τοκογλύφων και την οποία το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να αλλάξει από τη ρίζα της. Με θέσεις σαφείς, κάθετες και βασισμένες στην ανάγκη για δικαίωση του τραυματισμένου κοινού περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού Λαού, αλλά και την ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης της ελληνικής Δικαιοσύνης, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://www.pamet.gr/pdf%20files/pograma.pdf
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου