Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ...!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .......ΠΡΙΤΣ !!!!


ΟΠΟΙΟΣ "ΒΓΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ


3-4-11


Από τo : atithaso

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι όποιος "ενοχλεί" και αποκαλύπτει πρέπει να βγαίνει από τη μέση. Η αρχή έγινε με τον Γκιόλια, θα καταλάβετε διαβάζοντας παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε. Τι ενοχλούσε στον Γκιόλια; Οι αποκαλύψεις που έκανε και το... ρεύμα του κόσμου που είχε το troktiko. 
Ποια ήταν η σημαντικότερη αποκάλυψη του Γκιόλια; 
Στο ερώτημα αυτό πολλοί θα πουν πολλά, μια σειρά από αποκαλύψεις που έκανε μέσα από το troktiko. Κανείς μα κανείς δεν θα αναφέρει την σημαντικότερη αποκάλυψη που έκανε. 
Ο Γκιόλιας είχε πει "όσο και να ψάξετε σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν θα βρείτε γιατί δεν υπάρχει" και είχε απόλυτο δίκιο.
Το σκάνδαλο Βατοπεδίου επινοήθηκε για να καλύψει τις...
ρεμούλες της Siemens και το φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων. 
Αυτό ήταν το πρώτο "λάθος του".  
Το δεύτερο λάθος του ήταν ότι ήθελε να κάνει εφημερίδα και αποφάσισε να το κάνει πράξη. Τι έκαναν; Ξέρετε τι.  
Σήμερα ποια μέσα ενοχλούν το κατεστημένο; Ποια μέσα είναι ενάντια στη λαίλαπα του ΔΝΤ; Ποια μέσα είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση; Ποια μέσα τους τα βγάζουν στη φόρα; Ας τα απαριθμήσουμε και ας δούμε τι έχει γίνει με το καθένα.

1) ALTER. Με τις εκπομπές του Αυτιά, το κεντρικό δελτίο με την παρουσία του Χατζηνικολάου και τις αποκαλύψεις του στη Real, αλλά και Τράγκα. Βέβαια το ALTER με έξυπνο τρόπο κρατούσε τις ισορροπίες με παρουσίες όπως η Μακρή, αλλά αυτό δεν έφτανε. Αποτέλεσμα; Ξαφνικά κανείς δεν δάνειζε το σταθμό και από προχθές ανέστειλε το πρόγραμμά του. Άλλο ένα μέσο αντίθετο, έξω από το παιχνίδι.

2) Kontra Channel. Από την αρχή προσπάθησαν να το φιμώσουν μέσω του Ραδιοτηλεοπτικού, πρώτα απαγορεύοντας του να έχει ενημερωτικές εκπομπές, πράγμα που δεν έπιασε και πρόσφατα με το πρόστιμο σε βάρος του Σταθμού, πάλι από το Ραδιοτηλεοπτικό, για τις εκπομπές του Χίου. Και για τα δυο γεγονότα έχουμε γράψει την άποψή μας σε παλιότερες αναρτήσεις και δεν θα επεκταθούμε. Το κυνήγι του kontra συνεχίζεται.

3) Εxtra 3. Άλλο ένα μέσο που αντιστέκεται(έρχεται η σειρά του;), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Παπαγιάννης, τον κατηγορούν για διαχείριση του fimotro, αυτό κρατήστε το.

4) Τα blogs. Eκεί που δεν υπάρχει έλεγχος και δεν μπορεί να υπάρξει με το υπάρχον νομικό καθεστώς γιατί δεν ανήκουν στην δικαιοδοσία της Ελλάδας αλλά των ΗΠΑ αφού τα περισσότερα στεγάζονται στη Google. Δεν έχουν "τσίπα" καθόλου που μέχρι και τον Τριανταφυλλόπουλο κυνήγησαν με κακουργηματική δίωξη για τις αποκαλύψεις του για το σκάνδαλο της Siemens.

Και τώρα ας έλθουμε στα πρόσφατα γεγονότα, την αγωγή της παρέας του MEGA σε βάρος του fimotro και του Παπαγιάννη. Τόσο πολύ προσβλήθηκαν εκεί στο MEGA που αποφάσισαν να κυνηγήσουν το fimotro και τον Παπαγιάννη;
Γιατί ρε παρεάκι δεν κάνατε τίποτα όταν σας έκραζαν έξω από το MEGA λέγοντάς σας «ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΨΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ»;
Γιατί δεν κάνατε τίποτα όταν μαζεύτηκαν πάλι από έξω από το κανάλι, για την παραπληροφόρηση του δελτίου σχετικά με τους 300 μετανάστες της Υπατίας; 
Να σας πούμε εμείς γιατί; Γιατί αυτό δεν ενοχλούσε τα αφεντικά σας και τα σχέδιά τους, όπως ενοχλούν τα Blogs, o Παπαγιάννης, το ΑLTER, το Kontra, το Extra, o Αυτιάς, o Χίος και κάποιοι λίγοι ακόμη που έμειναν να σας τα βγάζουν στη φόρα.
Δεν είναι τυχαία λοιπόν η αγωγή σε βάρος του fimotro και του Παπαγιάννη, εμείς πιστεύουμε είναι μόνο η αρχή, η αρχή της μεθόδευσης μιας προσπάθειας για να φιμώσουν τα blogs και τις ελεύθερες φωνές αυτής της χώρας, αλλά πιστέψτε μας δεν θα καταφέρουν τίποτα, ακόμη και αν ένα blog κλείνει δέκα θα ανοίγουν. 
Σε πρώτη φάση είμαστε σίγουροι ότι θα φάνε τα μούτρα τους με το fimotro, ύστερα πιστεύουμε ότι ο κόσμος ξυπνάει και δεν είναι αργά η ώρα που θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου