Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΣΤΟΝ 984 ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΝΗ !


Με αφορμή δημοσιεύματα περί μη μετάδοσης καμίας ακολουθίας της Μεγάλης Εβδομάδας, από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84", ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας", Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
     "Σύμφωνα με δημοσίευμα μερίδας του Τύπου, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού "9,84" αποφάσισε να μην καλύψει καμία Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, όπως, δηλαδή, συνέβαινε μέχρι πέρυσι. 

      Βάσει των δημοσιευμάτων, ο λόγος ήταν ότι θα προσβληθούν 1,5 εκ. μουσουλμάνοι, που μένουν στην Ελλάδα, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος όγκος στην περιοχή της πρωτεύουσας. 
     Αν, λοιπόν, επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και επαληθευτούν οι σχετικές πληροφορίες, αφού, μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα του "9,84" δεν έχει συμπεριληφθεί καμία Θεία Λειτουργία, τότε πρόκειται για μείζον ζήτημα, το οποίο θα το θέσω επί τάπητος στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από το Πάσχα. 

    Δυστυχώς, ο κ. Γιώργος Καμίνης και οι υφιστάμενοι του δείχνουν ξεκάθαρα, πλέον, ότι έχουν παρεξηγήσει το ρόλο, που τους ανέθεσε ο λαός της Αθήνας.

      Γι' αυτό θα πρέπει, να αναθεωρήσουν ή και να εγκαταλείψουν πολλές από τις σκέψεις και τα σχέδια τους, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα ήθη και τα έθιμα αυτού του τόπου".

-------------------------------------------------------------------
Μέχρι στιγμής ο κ.Καμίνης "ποιεί την νήσσαν". Εμείς όμως που δεν είμαστε εκδικητικοί θα του ευχηθούμε:
                    ''ΚΑΛΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου