Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ .....!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!! ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ !!


ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011. ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ


Η περίφημη "απογραφή" αποτελεί κατά τη γνώμη μας ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟ τόσο για κάθε Έλληνα , όσο και γι' αυτή την ύπαρξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
.

Η "απογραφή" που θα διεξάγουν οι κατακτητές με τη συνδρομή της προδοτικής συμμορίας-"κυβέρνησης" του αμερικανο-πολωνο-εβραίου Τζέφρεϋ , δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες πριν την οριστική ταφή ενός Έθνους . Του ελληνικού!

Η γιγαντιαίων διαστάσεων επιχείρηση καταγραφής του ελληνικού πληθυσμού και της περιουσίας του είναι στην ουσία μια καταδρομική επιχείρηση εντοπισμού κι αναγνώρισης στόχων με σκοπό την καταστροφή τους !

Τα αρμόδια "Υπουργεία" και η "κυβέρνηση" στο σύνολό της , ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της επιχείρησης αυτής με σκοπό την Γενοκτονία των Ελλήνων!
Όσοι αλλοδαποί και ημεδαποί ( με οποιονδήποτε τρόπο ή ιδιότητα) συνεργαστούν ή εργαστούν (εθελοντικά ή επ΄ αμοιβή) για την πραγματοποίηση και την αποπεράτωση του έργου συλλογής πληροφοριών με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και την Γενοκτονία του , μετέχουν  ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...
Όσοι άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού  ( με οποιονδήποτε τρόπο) συνεργαστούν ή εργαστούν για την πραγματοποίηση και την αποπεράτωση του έργου συλλογής πληροφοριών με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και την Γενοκτονία του , διαπράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και μετέχουν  ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...
Οι ευθύνες αποδίδονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ με τη συμμετοχή .

Η τιμωρία για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ σε πράξεις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , μόνο μία μπορεί να είναι ....

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Συμμετέχοντας με ειλικρίνεια στην "απογραφή" που τελούν οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ  : 

τους δίνετε ζωτικές πληροφορίες για να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς στην οικονομική κοινωνική και εθνική εξαθλίωσή σας . 
τους δίνετε στοιχεία ώστε ,στοχευμένα, να λεηλατήσουν την παιδεία και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό , τον δικό σας και των παιδιών σας .
δίνετε στοιχεία και "συντεταγμένες" σας τα οποία θα σας καταστήσουν (εσάς και τους απογόνους σας) ισόβια εντοπίσιμους !
δίνετε ζωτικά στοιχεία για το βίο και την ικανότητα επιβίωσής σας , τα οποία σε συγκεκριμένες στιγμές θα τροφοδοτήσουν μουσουλμάνους φονταμενταλιστές , πεμπτοφαλαγγίτικες αλβανικές ομάδες  και στρατούς μισθοφόρων εισπρακτόρων(αρχικά) και δολοφόνων.
δίνετε στοιχεία τα οποία ευκολότατα θα χρησιμοποιηθούν στο άμεσο μέλλον για να αποδειχτεί η "ανικανότητά" σας να συντηρείτε προστατευόμενα μέλη και να παρέχετε μια "ευπρεπή" διαβίωση βάσει της "Χάρτας Δικαιωμάτων του παιδιού" στα ίδια τα παιδιά σας !!!!! 
Κάπως έτσι θα ανοίξει θα ανοίξει η κερκόπορτα που θα σημάνει την αρχή του απολύτως νομότυπου και ηθικού ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑΤΟΣ και την έναρξη εργασιών για τον νέο καιάδα που θα αναμένει τους αδύναμους .

Σε μια νύχτα θα διαγιγνώσκεται "ανίατη ασθένεια" και άμεσα θα ακολουθεί η ΝΟΜΙΜΗ(σύντομα) ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ .....να μη βασανίζονται! Η λεηλασία οργάνων και το πάρτυ δις , εννοείται πως θα ακολουθεί !

Αφού χαρτογραφηθείτε καλά και καταταγείτε σε "ομάδες οικονομικής δυνατότητας" θα "φάτε " κατακούτελα έναν
κεφαλικό φόρο ετήσιο 1.000€ για κάθε άτομο στην οικογένεια. 

Οι πιο πρόστυχοι , ξετσίπωτοι και προοδευτικοί πολιτικάντηδες κι από κοντά και οι γιαλαντζί πατριώτες δηλ. θα παπαγαλίσουν ότι το μέτρο θα ζορίσει τους υπερπολύτεκνους μουσουλμάνους και λοιπούς αλβανο-κοσοβαρο-τσετσένους.  

Θα σας πουν ότι θα μπούν λεφτά με ουρά στα ταμεία του κράτους ή άλλως θα αναγκαστούν να φύγουν . 

Φυσικά και ο συφερτός των εισβολέων δε θα πληρώσει. Απλά γιατί δεν θα είναι απογεγραμμένοι με τον τρόπο που θα απογραφείτε εσείς ! Αν όμως εσείς δε μπορέσετε να πληρώσετε , που κάποτε δεν θα μπορέσετε ,  θα σας μαζέψουν τα παιδιά (αφού εσείς θα ονομαστείτε "άχρηστοι" γονείς που δε σέβονται το "δικαίωμα" του παιδιού τους για μια αξιοπρεπή ζωή -όπως αυτή κατά περίπτωση θα ορίζεται) , θα τα πάνε στους "επίγειους παραδείσους" του "Χαμόγελου του παιδιού" και τόσων άλλων παρόμοιων "παραδείσων" που φιλοτεχνήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια από ΜΚΟ με κονδύλια του Σόρος και των λοιπών παγκοσμίων καθαρμάτων , και θα τα μετατρέψουν σε πηγές εσόδων δισεκατομμυρίων! Πώς ;....Απλά , απλούστατα και γκλαμουράτα....

Είσαι η Αντζελίνα Ζολί  ή όποιος άλλος "βαρεμένος" ζάμπλουτος "φιλάνθρωπος-φιλόζωος(ή ζωόφιλος); Θες να υιοθετήσεις άλλο ένα παιδάκι , αλλά βαρέθηκες τα μαυράκια και τα ταϋλανδάκια ; Έλα από δώ!!!!! Εδώ το καλό και τρυφερό κρέας!!!!
Είσαι εταιρεία πολυεθνική φαρμακευτική , ή τροφίμων ή ανακάλυψης "εναλλακτικών" μεθόδων θεραπείας ασθενειών ; Θέλεις ζωντανό κρέας για πειραματόζωο; Έλα κι εσύ από δω !!!!  Στα πλάισια της "φιλανθρωπίας" πλήρωσε αδρά και "εμβολίασε" τζάμπα τα ταλαιπωρα παιδάκια των "Ιδρυμάτων" μας ! Τάϊσέ τα με το νέο προϊόν σου !!! Δοκίμασε να τα "σώσεις" από την αρρώστια που μόλις τυχαία διαγνώστηκε πως έχουν και , ΩΩΩΩ, τι τύχη που έχεις μια νέα μέθοδο να δοκιμαστεί σαν τελευταία ελπίδα για τα καημένα ........


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ;

Από 10 ως 24 Μαΐου θα απογραφούν αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ ακόμη και γιοτ. Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου. 

«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας. 

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσηςΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ !Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ....ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΙΣΧΥΣ"1.    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.  2.   ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ. 

ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ. 

ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 15.000.000 ΠΕΡΙΠΟΥ. 3.    Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (ΒΟΗΘΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ *ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΗΤΟΙ 5.000.000.4.   ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Ο ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 3.873.000. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.5.    ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. 6.   ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30ΕΤΩΝ. ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ :Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ (ΗΛΙΚΙΑ, ΦΥΛΟ) ΝΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ "ΒΓΕΙ" ΠΕΡΙΠΟΥ 12.500.000 ( ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...)

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 3.000.000 ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 8.000.000 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου