Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (μη τήρηση του άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος).ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας καταπάτησε το άρθρο 1 (παρ. 1, 2 και 3) του Ελληνικού Συντάγματος επειδή ξεγέλασε τον λαό για να κερδίσει τις εκλογές και να λάβει την εξουσία διακυβέρνησης της χώρας (σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσα στο πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με αρ. Κ2443/4-5-11, βλ. δηλώσεις Στρος Καν και προεκλογικές δηλώσεις πρωθυπουργού).

Το άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος είναι μη αναθεωρήσιμο.

ΕΠΕΙΔΗ

- Η Βουλή ως θεσμικό όργανο ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ που έχει από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει τα εγκλήματα των κυβερνώντων,

- Η παράνομη πράξη συνεχίζει να τελείται,

- Η Βουλή έχει ποινικές ευθύνες ως συλλογικό όργανο αν δεν επιληφθεί ΕΓΚΑΙΡΑ και αφήσει το έγκλημα να παραγραφεί.


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα,

ΖΗΤΩ
ΑΜΕΣΑ:
- Να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία,
- Να αρθεί με νόμο η ασυλία του πρωθυπουργού και να περάσει από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (μη τήρηση του άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος).

Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Αρ. ταυτ. 
Τηλ. 
Διεύθυνση: Βάσει του μη αναθεωρήσιμου άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος με τις παραγράφους 1, 2 και 3, που ορίζει ότι το πολίτευμα τις Ελλάδας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού

Άρθρο 120,
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


Σρτος Καν ..δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου, για πολιτικούς λόγους, δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολύ νωρίς τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο το μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριου του 2009, λέγοντλας μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια.

Προεκλογικές δηλώσεις Παπανδρέου
Συν/ξη Τύπου Γιώργου Παπανδρέου, 74η ΔΕΘ
Ερώτηση δημοσιογράφου: Εξετάζετε εσείς ως κυβέρνηση να προσφύγετε μόνοι σας στο ΔΝΤ, χωρίς την δική τους πρωτοβουλία;
Απάντηση πρωθυπουργού: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ ούτε να προσφύγουμε στις ανάγκες αυτές, όπως είπατε ΔΝΤ, δεν το έχουμε ανάγκη

Τηλεοπτική συνέντευξη (για το ΔΝΤ)
Πιστεύω ότι αν ζητήσουμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα πιθανώς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να έρθει το ΔΝΤ, να έρθει η επιτροπή της ευρωπαϊκής ένωσης και να μας πει έτσι είσαστε, τότε θα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον της δικιάς σας οικονομίας, θα βάλουμε αυτούς τους όρους, και μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληροί όροι, θα έλεγα και αδίκως σκληροί, ιδιαίτερα για τα φτωχότερα και μεσαία στρώματα της χώρας μας. Ιδιαίτερα το ΔΝΤ δεν έχει τη φήμη ούτε για την κοινωνική της δικαιοσύνη, ούτε και βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά της. Το να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να τους λέει επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία πχ, αυτές είναι επίσημες πράξεις τους που ουσιαστικά κόβει το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.


Να συσχετιστεί με τα ήδη κατατεθέντα στο πρωτόκολλο του πρωθυπουργού αποδεικτικά έγγραφα, αρ. πρωτ. Κ2443/4-5-11
Πειραιάς 04/05/2011


Προς: Εισαγγελία Πειραιά

Πειραιάς 18/10/2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού.

ΕΠΕΙΔΗ
- Ο Ελληνικός λαός έδωσε εντολή στην τωρινή κυβέρνηση να πράξει όσα είχε εξαγγείλει, πριν της δοθεί η ψήφος του,
- Η Ελληνική κυβέρνηση ενεργεί, πράττει με τρόπο εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτόν που την εξουσιοδότησε ο λαός,
- Η Ελληνική κυβέρνηση, ενώ αθέτησε τις προεκλογικές εξαγγελίες της, δεν έκανε δημοψήφισμα, ως όφειλε,

Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα,

ΖΗΤΩ
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Ώστε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η κυβερνητική εξουσία, βάσει του μη αναθεωρήσιμου άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος με τις παραγράφους 1, 2 και 3, που ορίζει ότι το πολίτευμα τις Ελλάδας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού,
- Ώστε να υποχρεωθεί η Ελληνική κυβέρνηση στην παύση όλων των ενεργειών μέχρι να της δοθεί εκ νέου εντολή, κάνοντας δημοκρατικό δημοψήφισμα.


Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Αρ. ταυτ. 
Τηλ. 
Διεύθυνση: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου