Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΒΓΗΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ........... ΚΑΘΙΚΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!! ΚΑΙ ΑΡΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ !!!! ΕΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


«Χορηγοί» της διαφθοράς προβάλλουν ως κήνσορες της διαφάνειας

H διεκδίκηση δικαστικά αναδρομικών από τους συνταξιούχους βουλευτές, αυτή τη ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ειδικά για τους μη έχοντες και μη κατέχοντες, αποτελεί πρόκληση.
Και ναι μεν σύμφωνα με το νόμο του Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει, δικαιούνται την είσπραξη των αναδρομικών, αφού τα εισέπραξαν οι δικαστικοί οι οποίοι, σύμφωνα με το Σύνταγμα συμπαρασύρουν και τους βουλευτές και αντίστροφα.
Και με τις θεσμικές εξουσίες συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με τις ισχυρές συντεχνίες. Υπεραμύνονται και διεκδικούν τα κεκτημένα τους που στο πνεύμα της συναλλαγής έχουν κατοχυρώσει.

Αυτός είναι και ο λόγος, που οι εξαγγελλόμενες μεταρρυθμίσεις μένουν επικοινωνιακές εξαγγελίες, καθώς αυτοί που καλούνται να τις κάνουν πράξη, περί άλλα τυρβάζουν.
Τώρα το ομολογεί και ο Πρωθυπουργός, ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωρούν και υπονοεί, ότι και υπουργοί του - εγώ θα προσέθετα και σύμβουλοί του - δε θέλουν τις αλλαγές.
«Θα προχωρήσω με όσους θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα και είτε μέσα από τη δουλειά τους, το δημόσιο ρόλο ή την κοινωνική τους προσφορά κάνουν την αλλαγή πράξη, ενάντια σε 'μικρές ή μεγαλύτερες ολιγαρχίες' όπως είπε, που φοβούνται και αντιστέκονται σε κάθε αλλαγή".
Που είναι η διατυμπανιζόμενη διαφάνεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς;
Έχει μείνει ουσιαστικά στα χαρτιά, ή πιο σωστά στο διαδίκτυο.
Ιδιοτέλεια, διαπλοκή και συναλλαγή 
καλά κρατούν.
Χορηγοί της διαφθοράς προβάλλουν ως κήνσορες της διαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου