Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΑ - ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ...ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣΟΝΟ !!!!!!!ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ:ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ 


ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ 


ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ!

Η είδηση είναι κάποιων ημερών,αλλά θεωρούμε σκόπιμη τη δημοσίευσή της,γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό:

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ στις 20 Απριλίου του 2011, 
ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε την διαγραφή 
του προστίμου ύψους 700.000 ευρώ που έχει επιβληθεί στο 
τέμενος της Σμίνθης.

Αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, υποσχέθηκε για την διαγραφή του προστίμου που έχει επιβληθεί στο τζαμί του χωριού Σμίνθης. Ο πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το ορεινό χωριό Ξάνθης την Σμίνθη στα πλαίσια της περιοδείας του στην Δυτική Θράκη, κατά την κουβέντα που είχε στο καφενείο μαζί με τους χωρικούς, αναφέρεται ότι υποσχέθηκε στους χωρικούς για την διαγραφή του αστρονομικού προστίμου που έχει επιβληθεί στο τζαμί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει για την επίσκεψη του Σαμαρά η εφημερίδα Μπιρλίκ από τις πηγές της στην Σμίνθη, ο Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση: «Ξέρω το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο τζαμί. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω την Δευτέρα όταν πάω στην Αθήνα, θα προτείνω να γίνει μια εργασία σχετικά με την αλλαγή του νόμου και θα προσπαθήσω στην μείωση του ποσού του προστίμου στο ελάχιστο ή ακόμα και για την διαγραφή του. Επίσης, θα κάνω τις απαραίτητες εργασίες για την συνέχιση της κατασκευής του τζαμιού».


 ΠΗΓΗ.

Για το ίδιο θέμα,είχε "ευαισθητοποιηθεί" και η Άννα Διαμαντοπούλου:Θα έπρεπε λοιπόν,το λιγότερο να ντρέπεται ο Σαμαράς που έτρεξε να την ακολουθήσει!

Κι επειδή μας λένε πως γίνονται "από παντού περικοπές λόγω κρίσης",αναρωτιόμαστε:Μόνο οι μουσουλμάνοι είναι στο απυρόβλητο;Τι είναι ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για να χαριστούν;Φραγκοδίφραγκα;

Προφανώς,ο Πρόεδρος της Ν.Δ νοιάζεται μονάχα για τα ψηφαλάκια των μουσουλμάνων της Θράκης,αδιαφορώντας για την καταπάτηση των νόμων του Ελληνικού Κράτους!

Να ξέρει πάντως,πως οι ψηφοφόροι του δεν είναι ούτε αφελείς ούτε συμφωνούν με την...ευαισθησία του για το τζαμί:Κι αν νομίζει πως υπερβάλλουμε,ας κάνει ένα κόπο να τους ρωτήσει.Ιδιαίτερα εκείνους που στήθηκαν με τις ώρες για να τον εκλέξουν Αρχηγό του κόμματος το 2009,πιστεύοντας πως θα ακολουθήσει μια ΑΛΛΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου