Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Να που δουλεύουν τα εξώδικα τελικά ! Και που να αρχίσουν τα ασφαλιστικά μετρά και οι αγωγές !!


50 αναρχοπράκτορες του ασύλου, τα γνωστά τσιράκια του ύποπτου για τις δολοφονίες της Μαρφίν Πέτρου Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στο σταθμό του Θησείου κλικ εδώ με αναρτημένα πανό στα αραβικά και διαδήλωσαν για τους αμερικανοκινούμενους «επαναστάτες» των χωρών της Μέσης Ανατολής και υπέρ των λαθροεποίκων.
Ούτε ένας λαθροεισβολέας δεν τόλμησε να φανερωθεί σε ακτίνα χιλιομέτρων μιας και η προγραμματισμένη συγκέντρωση μιλούσε και για συμμετοχή λαθροεποίκων. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ μετά από το εξώδικο που του παρεδόθη εφάρμοσε το νόμο. Όπως καταλαβαίνετε τόσο καιρό όλο το ισλάμ διαδήλωνε στους δρόμους και καταλάμβανε πλατείες έχοντας εις γνώση τους οι αστεράτοι βαθμοφόροι ότι ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
Μετά το πέρας της συγκέντρωσης με δυνάμεις της αστυνομίας οι παρακρατικοί δολοφόνοι έκαναν πορεία μέχρι την ΑΣΟΟΕ και κρύφτηκαν στη συνηθισμένη γιάφκα τους όπου συγκεντρώνουν οπλικό εξοπλισμό για τις δολοφονικές τους εκστρατείες.
ΔΙΔΑΓΜΑ: ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ κλικ εδώ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου