Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ! ΒΙΑΣΑΝ 8ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

 

Απίστευτο περιστατικό φρίκης και αηδίας με θύμα ένα μικρό παιδί, σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας και όλης της χώρας. Στο χειρουργείο του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων της πόλης έχει εισαχθεί ένα 8χρονο αγοράκι με βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου, εξ αιτίας ενός μπουκαλιού που ήταν σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση από την Άρτα με σοβαρότατες επιπλοκές καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες,έβγαζε περιττώματα από το στόμα! Αμέσως, όλοι οι γιατροί ακύρωσαν τα πιο ελαφρά περιστατικά και ασχολήθηκαν με το 8χρονο αγγελούδι, προσπαθώντας να το βοηθήσουν να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.
 

Στο νοσοκομείο έχουν καταφθάσει και αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό. Μέχρι στιγμής, πάντως, όλες οι εκδοχές συγκλίνουν στην περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και αναζητούνται οι γονείς του αγοριού και αυτοί που το μετέφεραν στο νοσοκομείο για να δώσουν εξηγήσεις.

protothema

Επί πλέον πληροφορίες:

Οι γονείς του παιδιού είναι κτηνοτρόφοι και για βοσκούς έχουν Αλβανούς.

Όπως μάθαμε από την πηγή μας,οι γονείς δεν έκαναν καταγγελία και πήγαν απευθείας το παιδί στο νοσοκομείο.Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Πάτρα.
Όπου του έδωσαν ισχυρή δόση ναρκωτικού για να κοιμηθεί μέχρι να επανέλθει το έντερο του στα φυσιολογικά επίπεδα.
Οι λόγοι που δεν έγινε καταγγελία ίσως να είναι για να μην μαθευτεί στην τοπική κοινωνία το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου