Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ????????????????????/



ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ




Και τώρα συνέλληνες τι άλλο περιμένετε ακόμη να δείτε από το ανθελληνικό συνονθύλευμα των κηφήνων που δηλητηριάζουν και ρημάζουν τις ζωές μας; 
Τι περιμένετε από διορισμένους κολαούζους ελληνόφωνους που σπέρνονται στην πολιτική ζωή της Πατρίδος μας προκειμένου να την αφελληνίσουν και να την εξαλείψουν από τον χάρτη της οικουμένης; 
Από ανθρωπάρια δηλαδή που επιχειρούν να καταργήσουν το εθνικό συναίσθημα, την ιστορία μας, την ελευθερία της προσωπικότητάς μας, την Πίστη Μας, το Έθνος μας και την ακεραιότητά του, την Παιδεία μας. 
 Ως ποτέ θα αφήνουμε τους παρδαλούς του ντόπιου νεοταξισμού σε πολιτικούς, ΜΜΕ, εκπαίδευση κι όχι παιδεία και λοιπούς «βασιλείς» των πιστώσεων να «δολοφονούν» τους προγόνους μας, τα παιδιά μας, το καθάριο Ελληνικό Αίμα που τρέχει στις φλέβες μας. 
Να «δολοφονούν» αυτούς που ήρθαν, που έφυγαν και που θα μας διαδεχτούν. 
Τους κριτές της Φυλής μας που θα μας καταδικάσουν σκληρά αν
δεν σταματήσουμε το πνευματικό και σε λίγο βιολογικό ξεκλήρισμα του ελληνισμού μας. 
Γιατί αυτοί που μας εξουσιάζουν, είτε ως κυβερνήτες είτε ως «αντιπολιτευτικά» συμπολιτεύομενοι και συνυπογράφοντες το χαμό είτε ως «αντιεξουσιαστικοί» εξουσιαστές και χειρώνακτες εργάτες των εξουσιαστικών θελημάτων, ως ενημερωτές και πωλητές της υπαγορευόμενης πληροφόρησης που τα βλέπουν όλα καλά καμωμένα, είναι μια ενιαία νεοταξική κουστωδία που δρα με τους κανόνες της μυστικοπάθειας και μας δολοφονεί λίγο – λίγο.


Είδαμε λοιπόν να συνδέουν την ερήμωση της οικονομίας, που οι ίδιοι οι εξουσιαστές μας
επέβαλαν μαζί με τα τρωκτικά – χορηγούς πάσης φύσεως και εθνικότητος κατά διαταγή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με τα εθνικά μας θέματα και την εθνική κυριαρχία. 
Να συνδέουν δηλαδή το ταμείο της χώρας, τον μόχθο του Έλληνα εργαζόμενου και τον φυσικό πλούτο της Πατρίδος που αφήνονται σε χέρια άνομα και βέβηλα με την επιβίωση ή μη της Πατρίδος. 
Είδαμε να αποδέχονται ως επίλυση τάχα μου των εθνικών μας υποθέσεων την παραχώρηση της μισής μας ιστορίας σαν τους μακεδονικούς γεωγραφικούς προσδιορισμούς των Σκοπίων ή την ολοσχερή εγκατάλειψη της ιστορίας μας όπως στις περιπτώσεις της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου Μας. 
Είδαμε να αναγνωρίζουν νομιμότητα και πολιτισμική επιρροή στους κτηνότουρκους και να βρίζουν τους μαχητές της λευτεριάς μας άνθρωποι δήθεν των γραμμάτων και της ελληνικής τάχα τηλεόρασης.
 Είδαμε να γεμίζουν την Ελλάδα μας με λαθρομετανάστες πράκτορες, πρόθυμους για την πραγματοποίηση κάθε πράξης κοινωνικών αναταραχών και εγκληματικότητας που έφτασε μέχρι τις καταλήψεις ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με οδοιπορικά κρατικά και συνοδεία παρακρατική.
 Είδαμε επιχειρηματικές διαφημίσεις να διαμελίζουν την χώρα. Κατανοήσαμε γιατί θέλανε και λαθρονομοσχέδια που αποδεικνύονται τώρα και με δικαστική βούλα παράνομα και αυτοδιοικητική ανακατανομή και μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.
Τώρα είναι η ώρα της αφύπνισης των γόνων της πλάστρας και δημιουργικής Ελλάδος.
 Είναι η ώρα να πιάσουμε στα χέρια μας την προγονική ρομφαία.
 Να διώξουμε από τις καρδιές μας ξένες ενοχές, ανοχές και οίκτους. Να θυμηθούμε ότι πρέπει να αναλάβουμε και πάλι την ιστορική μας αποστολή. 
Αφού η περιστολή της πολιτισμικής και εθνικής μας υπεροχής στοίχισε την αποκτήνωση του κόσμου. 
Μα πιο πολύ από όλα στοίχισε την δική μας αυθυπαρξία και ελευθερία με τις ελεγχόμενες ψευτοελευθερίες που μας παρέχουν οι προσωρινοί δυνατοί του καιρού μας με δάνεια και αντιπαροχές για όσο καιρό θα είμαστε υπάκουοι σ’ αυτούς. 
Δάνεια όχι απαραίτητα ή μόνο χρηματικά, αλλά και δάνεια αποτροπής τάχα της αλλαγής των συνόρων μας που όμως μας επιβάλουν βήμα – βήμα μέσα από διακρατικές δήθεν συνεργασίες.
 Να πάρουμε λοιπόν θέση στα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις στηριγμένες στις ίδιες μας τις ρίζες. Να στηριχτούμε στην δύναμη του ελληνικού λόγου, του ελληνικού ήθους, του ελληνικού ξίφους.
 Να κατανοήσουμε ότι θα μεριάσουμε τους εχθρούς μας όταν αποφασίσουμε να τους συντρίψουμε και να γίνουμε οι ίδιοι Έλληνες Δυνατοί. 
Ότι θα πρέπει να γίνουμε εμείς λύκοι στη θέση των λύκων για να κατασπαράξουμε όσους μας επιβουλεύονται. 
Να επιβάλουμε τα Ελληνικά Δίκαια. 
Διότι το δίκαιο όπως και η λευτεριά ούτε χαρίζονται ούτε διανέμονται στα δικαστήρια των δυνατών της παγκόσμιας διακυβέρνησης παρά μόνο με σθεναρή διεκδίκηση ή ακόμα και με Αίμα.
 Διότι είτε μας αρέσει είτε όχι ότι χάνεται με αίμα, με αίμα αποκαθίσταται.
 Και φυσικά να εγκαθιδρύσουμε εκ νέου στην εξουσία της Πατρίδος τον Πατριωτισμό, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Αληθή Ελληνίδα Γνώση.
 Να φτιάξουμε μια Εθνικιστική Ελλάδα για όλα τα παιδιά της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου