Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ...ΑΧΕΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!



από το xanthipress.gr
netakias.wordpress.com
Καλά γιατί φωνάζουν αυτοί; Δεν είναι μήπως πατριώτες;
Δακρυγόνα κι άλλα;
Αντι να πανηγυρίζουν ; Γράφει τοπικό site :
Επεισοδιακά εξελίσσεται η άφιξη του Πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο Αrcadia της Κομοτηνής.
Στις 3 περίπου, έξω  στο δρόμο για το ξενοδοχείο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο και εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ . Ακολούθησε συμπλοκή, έγινε χρήση χημικών και οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο.
Σε δηλώσεις του πριν λίγο το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κρυωνάς διαμαρτυρήθηκε  έντονα για το γεγονός και κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας.
Οι δηλώσεις του Δ. Κρυωνά
Από το μπλόκο κατάφεραν να διαφύγουν οι διαδηλωτές-εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο αναμένοντας τον Πρωθυπουργό.
Πριν από μερικά λεπτά υπήρξε χρήση χημικών ενώ μέσα στο ξενοδοχείο διεξάγεται η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων (παρουσία πολυμελούς υπουργικού κλιμακίου) , εν αναμονή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μεταβαίνει από το Δημάρχιο οδικώς μέχρι την Ξάνθη και από κεί με ελικόπτερο προς την Κομοτηνή.
Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης  βγήκε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να μην γίνεται χρήση χημικών. Ο Πρωθυπουργός έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο Arcadia  λίγο πριν τις 6.(http://www.xanthipress.gr/)

Τι τους είχε υποσχεθεί ο ΓΑΠ στις 31/5/2010;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Πόσα; ….. 61εκ ! ! !

“Ανάγκη να προχωρήσουμε” Ημ/νία: 31/5/2010
Την παροχή της εγγύησης του ελληνικού δημοσίου στο κοινοπρακτικό, από πέντε τράπεζες, δάνειο, ύψους 61 δισ. ευρώ προς την «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία», ώστε να αναταθούν οι δανειακές της υποχρεώσεις και να προχωρήσει ο όμιλος σε παραγωγικές δράσεις μέσω του νέου επιχειρηματικού της σχεδίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια της ομιλίας του στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ροδόπης (ΟΚΕ), στην Κομοτηνή.
Μια ανακοίνωση που προφανώς ικανοποιεί τους εκατοντάδες εργαζόμενους του ομίλου, του οποίου τρεις μονάδες είναι εγκατεστημένες στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής και προδήλως οι εργαζόμενοι γνωρίζοντας τις κυβερνητικές προθέσεις δεν προχώρησαν σε κινητοποιήσεις.
Ο πρωθυπουργός έφθασε στην Κομοτηνή νωρίς χθες το πρωί επικεφαλής πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου και αρχικά επισκέφθηκε το Κέντρο Κατάρτισης και Κοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία, ενώ αμέσως μετά τη νομαρχία Ροδόπης όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.(EΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ)

Τι πήραν οι Εργαζόμενοι;

Ο,τι πήραμε κι εμείς από τα “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου