Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - Σ Ο Κ ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ...........ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .....!!!!!!!!ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Τα όσα αναφέρει στο τηλεγράφημα που έστειλε ο πρέσβης μας στο Ναϊρόμπι Δημήτρης Λούνδρας, σοκάρουν! Απεικονίζουν το φάσμα της πλήρους κατάρρευσης το οποίο.....
αντιμετωπίζει η χώρα ,η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει τακτοποιημένη ούτε τη "βιτρίνα" της, που είναι οι πρεσβείες της στο εξωτερικό! Ο πρέσβης στο τηλεγράφημά του παρουσιάζει μία τραγική κατάσταση:

* Το προσωπικό είναι απλήρωτο.
* Αυτοκίνητα της πρεσβείας δεν κινούνται γιατί δεν έχουν βενζίνη.
* Η γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν έχει καύσιμα.
* Επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει με τα ενοίκια της πρεσβείας.

Στο τέλος του τηλεγραφήματος ο πρέσβης επισημαίνει ότι "σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει το κλείσιμο της Αρχής αυτής θα παρακαλούσαμε να το κάνετε με αξιοπρέπεια"!

Ο πρέσβης ζητα να τηρηθούν "οι συμβατικές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει στο όνομα της χώρας μας.Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η πρόωρη μονομερής καταγγελία του συμβολαίου ενοικίασης των Γραφείων της Πρεσβείας θα σημάνει πολύχρονο και εξευτελεστικό διασυρμό Ελλάδος και Πρεσβείας στην υποσαχαρική Αφρική και όχι μόνο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου