Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .....Γράφει ο pythagoras pythagoridis

Συνέλληνες
Όλοι μας είμαστε μάρτυρες του πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι λεγόμενοι "αντιρατσιστές" ενάντια στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες .
Πρόσφατα στην Καβάλα είδα συμπλοκές "αντιρατσιστών" και πατριωτών και "αντιρατσιστικές" πορείες .
Το σκηνικό μου θυμίζει τον Μακεδονικό Αγώνα : πληρωμένοι "κομιτατζήδες" τρομοκρατούν τίμιους πολίτες σπάζοντας αυτοκίνητα και καταστήματα και...
 καίγοντας πατριωτικά βιβλιοπωλεία .
Στον νέο αυτόν Μακεδονικό Αγώνα κανείς μας δεν πρέπει να είναι απών . Ο καθένας θα προσφέρει ό,τι μπορεί . Άλλος θα πολεμήσει με λοστούς και άλλος με ιδέες . Άλλωστε ο πρωταρχικός στόχος μας δεν είναι να..... ξυλοκοπήσουμε τα δυστυχή παιδάκια που πιάστηκαν στα δίχτυα της θολοκουλτούρας . Πρωταρχικός στόχος μας είναι να τα κάνουμε να δούν το μέγεθος της απάτης . Εξ' ίσου σημαντικός στόχος είναι να αφυπνίσουμε και τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα της καθημερινής προπαγάνδας απο τα ΜΜΕ .
Μέσα στα πλαίσια του ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ έγραψα ένα μικρό κείμενο ( εμπνευσμένος απο ένα εκτενέστερο που δημοσιεύθηκε στην
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_5024.html ) Η πρότασή μου είναι : αυτό το κείμενο ( ή άλλα παραπλήσια ) να μοιραστεί σε όλες τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας . Σε καταστήματα , σε καφενεία , σε Αστυνομικούς Σταθμούς , σε στρατόπεδα . Ο καθένας μας άς αναλάβει να αφυπνίσει την περιοχή του .
Μια μαζική ιδεολογική επίθεση που θα σαρώσει το κατασκεύασμα του σόρος .
Να του κόψουμε την τροφοδοσία σε νέα στελέχη ( θύματα ) . Να ξυπνήσουμε την νεολαία ώστε να αρνείται να καταταχθεί στον στρατό του .
Το κείμενο :
Ελληνα
Ασφαλώς έχεις αντιληφθεί οτι οι πολιτικοί μας και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "αντιρατσιστές" , "αντιεξουσιαστές" , "δημοκράτες" και "κουλτουριάρηδες" έχουν εξαπολύσει εκστρατεία μέσω τηλεόρασης και "αντιρατσιστικών" πορειών για να μας εμφυτεύσουν στο μυαλό πράγματα τερατώδη που αντιβαίνουν στην απλή λογική . Επειδή το πράγμα έχει παραγίνει και ο πολύς "αντιρατσισμός" θα μας κάνει μειονότητα μέσα στη χώρα μας αποφασίσαμε να σου κοινοποιήσουμε κάποια επιχειρήματα που αντικρούουν την ιδεολογική επίθεση που δέχεσαι κάθε μέρα .
1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" : Σωστά ! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει .Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς . Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους . Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους . Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας !
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ : Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού . Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού . Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί . Ποιός σας εξουσιοδότησε ( κύριοι Έλληνες πολιτικοί ) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας ; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων . Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών ;
2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες . Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους .
3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Οι γονείς μας ήταν μετανάστες .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Χρωστάμε ευγνωμοσύνη ( αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι ) στους Γερμανούς , στους Βέλγους , στους Αμερικανούς , στους Καναδούς και στους Αυστραλούς . Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς .
4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Πρίν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες . Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε οτι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα , στρεφόταν στην γεωργία , την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις , περνάς σε κάποιο ΤΕΙ . Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα "ταπεινά" επαγγέλματα . Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό ; Ήταν τυχαία όλα αυτά ; Δεν νομίζουμε !
5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυρρανικών καθεστώτων
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρανικά καθεστώτα . Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρανικά καθεστώτα . Οι "αντιρατσιστές" να σπάνε τις πρεσβείες των "κακών" χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων .
6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία .
7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Σωστά ! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους , Αρμένιους , Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βαλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς !
8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπούν στη χώρα .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο . Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί . Αν πάρουν χαμπάρι οτι δεν πυροβολούμε , πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα . Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπεί νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται .
9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και οχι απο αλλοδαπούς .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα απο Έλληνες . Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς !
10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε απο τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων . Οχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων .
11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια !
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά απο κάποιον Έλληνα εργάτη . Είναι αυτό "αδελφική" συμπεριφορά ;
12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες . Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες . Στο Πακιστάν οι Καλάς - Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι . Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν απο τους "αγνούς δημοκράτες" που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα ; Πώς γίνεται όλοι οι ξένοι να είναι "αγνοί" και μόνο οι Έλληνες να είναι "φασίστες" , "ξενοφοβικοί" και "ρατσιστές" ;
13) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Οι μετανάστες πληρώνουν κρατήσεις στο ΙΚΑ και στηρίζουν το συνταξιοδοτικό μας σύστημα .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Ωραία ! Κρατήστε αυτούς που είναι δηλωμένοι στο ΙΚΑ και διώξτε τους υπόλοιπους !
14) ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" : Εμείς δεν παίρνουμε λεφτά απο κανέναν μυστικό χρηματοδότη .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Όλες αυτές οι αφίσσες σας , τα ενοίκια για τα στέκια σας και τα λεωφορεία που σας μεταφέρουν (σε όλη την Ελλάδα ) τα πληρώνετε απο την τσέπη σας ;
15) ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" : Εμείς δεν έχουμε αρχηγούς . Δεν μας αρέσει η εξουσία .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Ποιός αποφασίζει το περιεχόμενο της αφίσσας ; Ποιός αποφασίζει την ώρα και τον τόπο που θα σπάσετε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των αθώων πολιτών ; Με άμεση δημοκρατία παίρνετε τις αποφάσεις ; Πώς και δεν σκεφθήκατε ποτέ να σπάσετε βίλες και λιμουζίνες πολιτικών και τραπεζιτών ;
16) ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" - "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" : Εμείς νοιαζόμαστε για τον φτωχό λαό .

ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Γιατί δεν κάνατε καμμία πορεία υπέρ αυτών που τους πήραν το σπίτι οι τράπεζες ; Γιατί δεν κάνετε πορεία υπέρ των αγροτών ; Γιατί δεν κάνετε καμμία πορεία ενάντια σε όσους εισάγουν φθηνό ρύζι απο το Σουρινάμ και ρίχνουν τις τιμές του ελληνικού ρυζιού ; Γιατί δεν κάνατε καμμία πορεία κατά των κινεζικών μαγαζιών που έχουν εκτοπίσει όλα τα ελληνικά μαγαζιά ; Γιατί δεν κάνετε καμμία πορεία για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας ; Γιατί δεν κάνατε καμμία πορεία ενάντια στους βιομηχάνους που μόλυναν τον Ασωπό ποταμό ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου