Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ................



ΠΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Κον υπουργόν

28 / 2 / 2011



Κε υπουργέ

   Ο νόμος (οποιοσδήποτε νόμος) αφορά και εφαρμόζεται για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους της ΕΛΛΑΔΟΣ .
   Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι νόμιμος κάτοικος της ΕΛΛΑΔΟΣ τυγχάνει της προστασίας των νόμων .
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ,...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ .
( δεν παναειναι και απεσταλμένος του θεού ),
   Και σε αυτόν εφαρμόζεται ο πρώτος νόμος που τον αφορά , δηλ. συλλαμβάνεται και παραδίδεται στην πρεσβεία του , για άμεση απέλαση με έξοδα της πρεσβείας.
   Και αυτό πρεπει να κανουν οι διαχειριστές της εξουσίας ,
(ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ Κοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ ), 
οσο και τα εκτελεστικά όργανα , ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ).
   Η μη εκτέλεση αυτού του καθήκοντος σας όσο και της συγκεκριμένης εργασίας σας, αφορά παράβαση του καθήκοντος σας, είναι ποινικό αδίκημα και επιφέρει άμεση αποπομπή από την θέση σας (υπουργού-αστυνομικού κλπ), διότι δεν μπορεί ένας παραβάτης του υπάρχοντος ποινικού κώδικα να ασκεί εξουσία .
   Σε αυτές τις κατηγορίες προστίθεται και η εσχάτη προδοσία διότι ο μη επαναπατρισμός των παρανόμως εισηλθεντων στην χώρα,   έστω και από αμέλεια  , σας κάνει συνεργούς με σκοπό την κατάληψή της ΕΛΛΑΔΑΣ από ξένους λαούς .
   Ο οποιοσδήποτε επιθετικός προσδιορισμός κάθε ατόμου έχει ισχύ όταν θα έχει εισέλθει στην χώρα με διαβατήριο και με την απαραίτητη βίζα .
   Η έλλειψη αυτών των έγγραφων και η μη εφαρμογή από μέρους σας του νόμου για την σύλληψη και απέλαση του παράνομου αλλοδαπού , τότε δίδει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ την εντολή να εφαρμόσουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ , που λέει ότι η τήρηση του ,επαφίεται στον παρτιωτισμο των ΕΛΛΗΝΩΝ .
   Και επειδή κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του συντάγματος , εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες θα το εφαρμόσουμε , τόσο άσο αφορά στην σύλληψη των παράνομων όσο και στην τιμωρία σας για παράβαση καθήκοντος και εσχάτη προδοσία .
   Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες σας δίδουμε όχι δέκα μέρες προθεσμία ,
( όσες δώσατε εσείς για αυτήν την διαβούλευση), αλλά τρεις μήνες να συλλάβετε όλους τους παράνομους αλλοδαπούς που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να τους απελασετε μέσω των πρεσβειών τους με δικά τους έξοδα .
   Αν δεν το πράξετε αφ ενός θα μηνυθείτε 
 και αφ ετέρου θα το πράξει  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ !

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ

Κε ΥΠΟΥΡΓΕ .



Φιλικά , με εκτίμηση και ειλικρινά δικός σας
όσο εφαρμόζετε πρώτος εσείς τους ΝΟΜΟΥΣ .

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου