Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ !!!!! .....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ???? ΟΧΙ .......ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!!!!!!!!


Ο αρθρογράφος Rben Llalla της μεγαλύτερης Αλβανικής εφημερίδας"Shqip", υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι ενισχύουν την ιδέα αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, προκειμένου να εξισορροπηθεί η κατάσταση από την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.Γράφει χαρακτηριστικά:

"Εάν οι Έλληνες έχουν ευαισθησίες για τους τάφους και λένε ότι καταστράφηκαν αυτοί της Κορυτσάς, τότε γιατί κατέστρεψαν τους...
 τάφους των Εβραίων και της Βουλγαρικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν Πανεπιστήμιο;

Η ιδέα της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, ενισχύεται από τους Ρώσους ως αντίποινα για την απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.

Μετά την αναβολή της απογραφής πληθυσμού οι Έλληνες τυπώνουν ερωτηματολόγια για να καταγράψουν μόνοι τους τους Έλληνες της Αλβανίας, χωρίς ίχνος σεβασμού του εθνικού και διεθνές δικαίου.
Το όνειρο των Ελλήνων για την απόσχιση του νότου της Αλβανία δεν έχει σβήσει και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πραγματοποιήσουν τη Μεγάλη Ιδέα".

http://katoci.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου