Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ...= ΟΠΟΥ ΠΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ,.....ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.............Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ PIN ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣ 
ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 
       ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ.
    (ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ) ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ PIN ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
     ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΕΝΕΡΓΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. 
    ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΑΙΣΤΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. 
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ 27000 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ     
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. 
    ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ. 
    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. 
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠ. 
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου