Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!! ΗΔΗ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ....!!!!!!!Κρατείστε το: S.510. Eίναι Αμερικανικός νόμος για την ασφάλεια των τροφίμων.

Για την ακρίβεια ο πλήρης τίτλος:...

«S.510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»
Ήδη, πολύ μεγάλη μερίδα των Αμερικανικών social media ασχολείται με το θέμα, ως επί το πλείστον, στα πλαίσια της θεωρίας ότι πρόκειται για μια «παγκόσμια συνομωσία της βιομηχανίας τροφίμων» και ειδικά της Εβραϊκής Monsanto.
Το νομοσχέδιο εισήχθη στις 8 Ιουνίου του 2009 και με πολλές δυσκολίες έφτασε στο Κογκρέσσο για ψήφιση.
Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.
Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.
;Oποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».
Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή.
Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΣΠΕΙΡΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ:ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΑΓΓΟΥΡΙΑ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@,ΤΡΟΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΠΟΔΗΞΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κομοτηνή, στο χωριό Σαμψή, καθώς και στα γύρω χωριά, πριν λίγες ημέρες, άτομα του δήμου, έμπαιναν στις αυλές των σπιτιών και έκαναν, καταμέτρηση κοτόπουλων, τετραγωνικά κήπων...κ.λ.π. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή