Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΕ !!!!! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ...OFSHORE ... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ??????



Να τροποποιηθεί το σύνταγμα για να ψηφίζουν οι μετανάστες.




Ο κ. Νικολόπουλος της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτηση για το αν πρέπει να αλλάξει η διάταξη του συντάγματος, ώστε να μην κριθεί στο μέλλον αντισυνταγματικός άλλος λαθρονόμος που θα φέρει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, είπε:
Ερωτ: «Πρέπει να αλλάξει η διάταξη του Συντάγματος;»
Απαντ: «Μα υπάρχει πιά αμφιβολία; Τίθεται εκ των πραγμάτων ένα τέτοιο ζήτημα!»

Αυτό που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είναι πως εκ των πραγμάτων, η διάταξη του Συντάγματος χάρη στην οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος, θα πρέπει να αλλαχθεί κατ' αυτόν!!!!!

- ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2006 ΟΤΙ: ''EΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.

- ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

- ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΡΗΤΗ:
 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ: 

«Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΕΤAΝΑΣΤΕΥΣΗ»
η μετανάστευση είναι... «ένα απόλυτα φυσιολογικό, ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες φαινόμενο σήμερα», «δεν είναι αναγκαίο κακό και όποιος το αντιμετωπίζει έτσι δεν γνωρίζει την σημασία της μετανάστευσης», «ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς για να πάνε μπροστά. Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς, γονιμοποιούν τις κοινωνίες». 
Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 

ΑΝΤΕ ...ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου