Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Νο 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ακόμα μια δολοφονία Ελλήνων ρατσιστών από καλούς αλλοδαπούς.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι συνταξιούχων ( ενδεχομένως ρατσιστών σύμφωνα με τα νέα κριτήρια των αχαρακτήριστων τύπων που μας κυβερνάνε, αφού προσπάθησαν να αντισταθούν στους δολοφόνους τους), άνδρας και γυναίκα, βρέθηκαν νεκροί χθες στις 9.30 το πρωί μέσα στο σπίτι τους στην Ελευσίνα στην οδό Πεισιστράτου 61. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων(ρατσιστών) διέμενε σε μονοκατοικία και όπως όλα δείχνουν έπεσαν θύματα (καημένων) αλλοδαπών,αφού όλο το...
 σπίτι ήταν ανάστατο.


Η Ελλάδα στον παράδεισο του νεοοθωμανικού ζυγού. Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” πήγαν στον διάολο, οι αδύναμοι της κοινωνίας είναι έρμαια του κάθε(καημένου) λαθροκτήνους – βασικού συνεργάτη του “νέου κράτους”. 


(Σχόλιο agiovasilematos: Μας φτάνετε στα όρια μας και πιστέψτε μας δεν θα ξέρετε από που να φύγετε άμα τα ξεπεράσουμε. Αφήστε στην άκρη τους ηλίθιους νόμους σας περί ρατσισμού και ξενοφοβίας σε μια χώρα που τελεί υπό ισλαμική κατοχή με την ανοχή σας, μαζεύτε τους λαθρομετανάστες και στείλτε τους από εκεί που ήρθανε γιατί δεν θα σας σώζει τίποτα σε λίγο καιρό!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου