Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ???




Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News έχουν αποφασιστεί Πρόωρες Εκλογές για τις 27 Μαρτίου!

Οι Εκλογές αυτές θα είναι με λίστα, ώστε ο Γιωργάκης χάσει-κερδίσει να ελέγχει απόλυτα την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και άρα τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, προτού δραπετεύσει σε κάποιον Διεθνή Οργανισμό (όσο και να ψάξουν δεν θα βρουν άλλον σαν τον ...Giorgo)...
Οι παρατηρήσεις που μπορεί να κάνει κανείς είναι:
Δεν θα υπάρξει άλλη καλύτερη συγκυρία για τον Γιωργάκη να απεμπλακεί
"αξιοπρεπώς" αν χάσει ή να παραμείνει "θριαμβευτικώς" εάν κερδίσει...
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αν και έχει ένα αστέρι σαν το Σαμαρά, που είναι επιτελικός, δεν....
έχει δυστυχώς καμμία παρέμβαση ηγετική επί του πρακτέου! Δεν είναι κοντά στον κόσμο! Δεν έχει κάνει ούτε ένα Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή του Μνημονίου, όπως του ζητήσαμε ευθέως να κάνει μαζί με το Μίκη Θεοδωράκη και σας το αποκαλύπτουμε τώρα! Ακόμα και για τα πιο μικρά αλλά σπουδαία για τον πολίτη, σπεύδει να υπερασπιστεί τον κόσμο η ΠΑΣΚΕ συνήθως, παρά η ΝΔ, που διατηρεί ακόμη το αποκρουστικό αυτό όνομα, που βουλιάζει τον Αρχηγό της, ο οποίος και δεν έχει σχέση με τη ΝΔ. Ο άνθρωπος είναι "Ανοιξη" και το κόμμα "Χειμώνας"...
Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι μεν χαμηλά, αλλά υπάρχει μια τεράτια δεξαμενη αναποφάσιστων, στους οποίους ποντάρει η Κυβέρνηση πως θα κερδίσει την τελευταία στιγμή, παρουσιάζοντας θετικές προοπτικές για το μέλλον, ενώ θα βομβαρδίζεται η τηλεόραση από σποτ που θα κατηγορούν τη ΝΔ ότι βούλιαξε την Οικονομία... Εκεί το όνομα θα γίνει ανυπόφορο βαρίδι για τον Σαμαρά...
Ο Μάρτιος-Απρίλιος πάλι, είναι μια εποχή πριν την καταβολή του δώρου του Πάσχα, που είναι κουτσουρεμένο και είναι ζήτημα εάν δοθεί πια με το νέο Πακέτο Μέρκελ, οπότε οι Εκλογές θα προηγηθούν άλλης μιας ακόμη πληγής.
Επίσης, οι περιβόητες "συγχωνεύσεις Σχολείων" δεν θα έχουν γίνει ακόμη και οι Εκλογές θα γίνουν πριν την κατάργηση εκατοντάδων Σχολικών Μονάδων, που όπως αποκαλύπτουμε σε Δελτίο Τύπου που θα διανεμηθεί την Κυριακή στα ΜΜΕ, αφορούν 200.000 ψηφοφόρους!!!
Είναι αβέβαιο ακόμη εάν ο Γιάννης Δημαράς, που ξεκίνησε θετικά, αλλά είχε την ατυχή έμπνευση να ανακοινώσει "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών" και αυτός, προκαλώντας δίκαιη πίκρα στον Μίκη Θεοδωράκη, είναι αβέβαιο εάν ετοιμαστεί και προλάβει να κατεβάσει Κόμμα (Κίνημα) με εκπροσώπηση σε όλη την Επικράτεια, που είναι βέβαιο πως θα κόψει μερικές χιλιάδες ψήφους από το ΠΑΣΟΚ.
Είναι αβέβαιο επίσης, εάν ο Αντώνης Σαμαράς, τον προσκαλέσει μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου να κατέβουν σαν Ανεξάρτητοι με τη ΝΔ, οπότε και πάλι γίνεται ζημιά στην Κυβέρνηση του Μνημονίου!
Είναι τελικά απορίας άξιον, πως ο Σαμαράς, που κατάφερε να νικήσει και να εκμηδενίσει τους Μητσοτακαίους μόνος του (μέγας άθλος), δεν έχει ακόμη συντρίψει και διώξει σαν τον "Μπεν Αλί" της Τυνησίας τον πολύ ευκολότερο Γιωργάκη! Τη στιγμή μάλιστα που δεν ψήφισε το άθλιο Μνημόνιο στη Βουλή... Καθότι σε άλλες χώρες η Αντιπολίτευση πρωταγωνιστεί στην ανατροπή των Τυράννων, που έχουν καταχραστεί την λαϊκή εντολή και αντί νερό προσφέρουν ξύδι...
Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ θα αναλάβει ενώπιον αυτών των ενδεχομένων πρωτοβουλίες. Και πρώτα πρώτα, στα πλαίσια και της Εθνοσυνέλευσης, που αποτελεί τη θεμελιώδη αναγέννηση του Ελληνισμού (εκ θεμελίων) και τη θριαμβευτική επαναφορά του στο διεθνές προσκήνιο, θα επισπεύσει δύο Ανακοινώσεις:
1. Τον σχηματισμό ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ με συγκεκριμένα πρόσωπα και ονοματεπώνυμα!!!!!!!
2. Το Σχέδιο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!!!!
Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα! Και με τη βοήθεια του Θεού, θα τη σώσουμε!

Μην τα χάσετε! Θα είναι γροθιά στο στομάχι της Τρόικας και της υποτελούς Κυβέρνησης, που πρόδωσε το λαό και την πατρίδα, εκχωρώντας Εθνική Ασυλία και Κυριαρχικά Δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου