Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?????? ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!!!!!!!


DER SPIEGEL : Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ 55 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ











ΑΚΗ; ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ;Μια ολόκληρη ομάδα είχε δημιουργηθεί από τη γερμανική εταιρεία κατασκευής υποβρυχίων, που αποκλειστικό σκοπό είχε τη χρηματοδότηση Ελλήνων αξιωματούχων, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία». Το γερμανικό περιοδικό επικαλούμενο έρευνα της γερμανικής Δικαιοσύνης, αναφέρεται με λεπτομέρεις στο θέμα αυτό και εμπλέκει το όνομα του τότε υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλο σε υπόθεση ύποπτων διαδρομών 55 εκατ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων την περίοδο 2002-2004. Για την εμπλοκή του πρώην υπουργού φέρεται να έχουν καταθέσει υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, ενώ το δημοσίευμα αναφέρεται σε εμπλοκή και της Μαργαρίτας Μαθιοπούλου, πρώην συμβούλου γερμανικής εταιρείας εξοπλισμού.Την υπόθεση ερευνά και η ελληνική Δικαιοσύνη και ήδη δυο Έλληνες εισαγγελείς έχουν μεταβεί στη Χάγη, όπου αντάλλαξαν στοιχεία με Γερμανούς συναδέλφους τους.



ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΠΗΡΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η ΣΤΑΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!



ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ...ΚΑΓΚΕΛΟ!
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Λίγες μέρες μετά την συμφωνία Έλλης Στάη και ΕΡΤ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, ήρθε η κρατική διαφήμιση στο site της Έλλης, απο το Υπουργείο Περιβάλλοντος! Εκτός απο την διαπλοκή τίθενται και άλλα ερωτήματα. Η Έλλη σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει ότι της είχε λείψει η παρουσίαση και όχι τα λεφτά και για αυτό είπε ναι στην πρόταση της ΕΡΤ. Τότε Έλλη μου γιατί έβαλες κρατική διαφήμιση στο μαγαζί σου; Και κάτι ακόμη. Πούλησε τελικά η Έλλη το site για να μην υπάρχει ασυμβίβαστο με την πρόσληψη της στην ΕΡΤ; Και αν όχι τότε πως προσελήφθη;



ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ




ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Δεν τολμάνε να ξεμιτίσουν οι πρώην και οι νυν βο(υ)λευτές, υπουργοί και πολιτικοί και ο κόσμος τους παίρνει στο κυνήγι! Ο Μαντέλης χθες το μεσημέρι δεχθηκε άγριες αποδοκιμασίες...από εξαγριωμένους πολίτες στην Εθνική Τράπεζα που επισκέφθηκε στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι.Ο Μαντέλης γυρω στις 13.00 το μεσημέρι άκουσε... τα μπινελίκια του μόλις τον εντόπισαν πολίτες οι οποίοι τον αποκαλούσαν "γελοίο", "λαμόγιο" και "κλεφτρόνι" και διάφορες άλλες ακατονόμαστες εκφράσεις!
greekspy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου