Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ΤΗΝ κ ΣΑΚΟΡΑΦΑ !!!!!!! ΑΜΕΣΩΣ ........



“Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”

“Στόχος μας είναι η άρνηση του απεχθούς χρέους, δηλαδή να αναζητήσουμε όχι εάν μπορεί η Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος, αλλά τι πρέπει η Ελλάδα να πληρώσει από το χρέος.” Ανεξάρτητη βουλευτής κ. Σοφία Σακοράφα
Η κα Σοφία Σακοράφα έχει δραστηριοποιηθεί για την συγκρότηση μιας Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, η οποία θα έχει σαν.....
αποκλειστική της αποστολή να εντοπίσει με μια συστηματοποιημένη μεθοδολογία το χρέος του Ελληνικού Δημοσίου και να καταλήξει αυστηρά και μόνο στο μέρος εκείνο του χρέους που είναι παράνομο, με συνέπεια την άρνηση του ως απεχθές.

Δηλαδή, η κα Σακοράφα είναι υπέρμαχος της ιδεολογίας του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, αφού ακριβώς το ίδιο πρεσβεύουν και τα μέλη των κινημάτων αυτών. Λένε πως αρνούνται να πληρώσουν αντίτιμο μιας υπηρεσία που είναι πολλαπλά πληρωμένη από τον Έλληνα φορολογούμενο, ενώ μάλιστα ο προορισμός των χρημάτων τους είναι διαφορετικός από αυτόν που υποστηρίζουν οι “τζαμπατζήδες” εταιρίες των μεγαλοεργολάβων και το Δημόσιο. Παρόμοια, τα εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες είναι υπέρμετρα ακριβά για τις δυνατότητες του φτωχού πολίτη που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία του επιβατικού κοινού. Φορείς οι οποίοι έχουν καταχρεωθεί από επιτήδεια διευθυντικά στελέχη του με μίζες, καταχρήσεις και κακοδιοίκηση. Συνεπώς τα διόδια και τα εισιτήρια είναι παράνομα και απεχθή. Η κυβέρνηση και οι εντολοδότες της εργολάβοι επικαλούνται τη νομιμότητα που προκύπτει από τις καταχρηστικές και ληστρικές κατά του Δημοσίου κατάπτυστες συμβάσεις που έχουν γίνει νόμοι του κράτους. Παρόμοια, το μεγαλύτερο μέρος των δανείων που χρωστάει η Ελλάδα είναι νόμιμα αλλά όχι ηθικά. Απορώ πόσο γρήγορα έχει λησμονηθεί η ρητορική κατά του “καημένου” κ. Βουλγαράκη, που καθιερώθηκε σχετικά με το αν “το νόμιμο είναι και ηθικό”. Με την πρόσφατη επιχειρηματολογία του κ. Ρέππα (κύριος;) “Η με οποιοδήποτε τρόπο άρνηση ή αποφυγή πληρωμής διοδίων (νομίμων χρεών) συνιστά αποκλίνουσα συμπεριφορά…”.

Αναμένω, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υπερψήφιση της τροπολογίας, για να απαιτήσω, σύμφωνα με τις αρχές της ισονομίας και της αναλογικότητας την άμεση σύνταξη και ψήφιση νόμου που να φωτογραφίζει την περίπτωση της κ. Σακοράφα, ως φυσικού και ηθικού αυτουργού αποφυγής πληρωμής νομίμων χρεών. Άλλωστε, αν δεν το κάνουν θα δείξουν ότι επικροτούν τέτοια συμπεριφορά και από άλλους φορείς “…εξαιτίας της οποίας διακινδυνεύεται σοβαρά η οικονομική και λειτουργική βιωσιμότητα…” των δανειστών μας αλλά και η διεθνής “αξιοπιστία” και “αξιοπρέπεια” της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου