Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!
   Μας εστάλη με μέιλ το κάτωθι μήνυμα, πιστεύουμε ότι είναι πολύ σοβαρό και χρήζει της προσοχής όλων.

  Εδώ και ενάμισι χρόνο, Έλληνες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, έχοντας καταλάβει ότι οι πολιτικοί δρώντας σαν πράκτορες προδίδουν την πατρίδα, ενωθήκαμε και αποφασίσαμε όχι μόνο να αντισταθούμε αλλά να τους...
 πατήσουμε κάτω. 
  Ο αγώνας ξεκίνησε, όχι μόνο με αυτά που φαίνονται αλλά και με όσα δεν φαίνονται, και είναι πάρα πολλά.

  Αναγνωρίσαμε στην πορεία μας τους αληθινούς πατριώτες αλλά και τους εξωμότες, οι εξωμότες ήταν κρυφοί και φανεροί. 
 Οι κρυφοί ανήκουνε στην δήθεν "πατριωτική" δεξιά.
 Οι φανεροί είναι ξεκάθαρα οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και των άλλων συνιστωσών που εκφράζονται μέσα από καλοπληρωμένα δημοσιογραφικά συγκροτήματα όπως το ΔΟΛ.

          ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. 

 Όλον αυτόν τον καιρό πιστεύοντας ότι η ευνομία που ελέγχεται από την συνείδησή μας λειτουργεί στην πατρίδα μας, ενισχύσαμε κάθε πράξη νομικού ακτιβισμού που χωρίς βία θα οδηγούσε στην λογική ανατροπή της μεγαλύτερης προδοτικής,νομοθετικής πράξης που έλαβε χώρα μετά την Συνθήκη του Καλλία και του Ανταλκίδα και που είναι αυτό που στην Ελλάδα ονομάζετε λαθρονομοσχέδιο.


Με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι σήμερα, κάθε στήριξη που δώσαμε δεν πήγε χαμένη, 
 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ακριβώς όπως λειτουργεί και στις ανεπτυγμένες χώρες του Βορά.
 Δυστυχώς όμως σήμερα για μία ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι οι γνωστοί δημοσιογράφοι υπηρέτες επιτίθενται και απειλούν την δικαιοσύνη εν χορώ με τους φανερούς εξωμότες της αριστεράς. 
 Θεωρώντας ότι οι Έλληνες δικαστές αξίζουν την προστασία όλων των Ελλήνων όταν αυτοί υπερασπίζονται την διατήρηση της εθνικής και κοινωνικής μας ομοιογένειας 
        ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ 
ότι οποιαδήποτε παρέμβαση, απειλή, πίεση,προσπάθεια εξαγοράς εκ μέρους των αθλίων κυβερνητών, δημοσιογράφων, αλητών της αναρχικής τρομοκρατίας και κομμάτων της αριστεράς θα αντιμετωπιστεί αμείλικτα με κάθε νόμιμο και δίκαιο τρόπο και σε προσωπικό επίπεδο.

  Ενημερώνουμε επίσης ότι για όλα τα παραπάνω δεν θα ζητηθεί ο λόγος από οργανισμούς, κόμματα, συμμορίες και ομάδες αλλά θα φροντίσουμε να λογοδοτήσουν τα πρόσωπα τα οποία θα είναι οι φορείς της προδοσίας. 
  Μπορούμε να το κάνουμε όσο μακρυά και αν είμαστε και με ευκολότερο τρόπο από ότι πιστεύετε και μάλιστα με τέτοιον τρόπο που θα είναι αντάξιος των αγώνων (και αυτό δεν είναι μεταφορικό) που έδωσαν οι πατέρες μας, δρώντας ως εκτελεστικοί βραχίονες της ΕΟΚΑ δίπλα στον Αρχηγό μας Γρίβα. 
  Γι αυτό τον λόγο, οι προδότες που ζείτε κάτω στην Ελλάδα, 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ και εσείς και αυτοί που πληρώνετε για να μιλάνε,
 ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ο υπαρχηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου