Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ....ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!





Η πλέον δίκαιη αντιπρόταση προκειμένου να σεβόμαστε τον νόμο είναι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο να προβλέπει την ιση και αμφίδρομη αντιμετώπιση Πολιτών και Κράτους Απέναντι στους Νόμους.

Δηλαδή να ισχύει αμφίδρομα η διαδικασία του Αυτοφώρου και για πολίτες αυτής της χώρας αλλά και για τους Πολιτικά, Νομικά και Διοικητικά Υπεύθυνους που διοικούν το κράτος.

Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιείται από το πρώτο ευρώ ληξιπρόθεσμης οφειλής του Δημοσίου προς τους πολίτες και η φυλάκιση για τους πολιτικά και νομικά υπευθύνους -με άρση και της Βουλευτικής τους Ασυλίας- να μπορεί να φτάσει και τα 20 χρόνια. Αυτό λέγεται νόμος, νόμος που χρίζει σεβασμό απ΄όλους. Όταν δηλαδή ο νόμος ισχύει για όλους ανεξαιρέτως είτε αυτό λέγεται πολίτης είτε αυτό ονομάζεται κράτος.
Διότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο …
προβλέπει την διαδικασία του Αυτοφώρου να ενεργοποιείται από το πρώτο ευρώ ληξιπρόθεσμης οφειλής, ΦΠΑ, παρακρατούμενων φόρων, τελών και εισφορών, αλλά ακόμα κι αν δεν έχει υποβληθεί δήλωση, ή αυτή είναι ανακριβής και η φυλάκιση μπορεί να φτάσει και τα 20 χρόνια. Αλλά μόνο με Μονοσήμαντη Ισχύ. Δηλαδή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα ισχύει μόνο για τις Οφειλές των πολιτών προς το κράτος.

Αν το κράτος όμως οφείλει τεράστια ποσά στους Πολίτες και οι πολίτες περιμένουν την απόδοση τους των χρημάτων τους από αυτό προκειμένου να εξοφλήσουν, τότε το κράτος θα είναι αδιάφορο και οι πολίτες θα πηγαίνουν φυλακή και 20 χρόνια.

Αυτό κύριοι δεν ονομάζεται "νόμος" σε μια δημοκρατική χώρα.

Ονομάζεται "κανόνας" σε οίκο ανοχής με το κράτος να παίζει το ρόλο του "νταβατζή".

Οι Πολίτες αυτής της χώρας δεν ονομάζονται "Εταίρες " αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου