Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΠΠΟΥ....ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ?? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ????



Σε συνέντευξη...που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να......
συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).

Ο Μπάρμπα Γιάννης
το καβουρδίζει το φιστίκι
το κανελώνει το ριζόγαλο
το καταπίνει το κουκούτσι
το κουνάει το μίλκο
το κουρδίζει το ρολόι
το κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο
το λαδώνει το σασμάν
το λαδώνει το τηγάνι
το μαζεύει το λάστιχο
το μασουλάει το τουλουμπάκι
το μαστιγώνει το δελφίνι

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!
Με πληροφορίες απο...http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου