Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

22.500 EURO ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ .....ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!


Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελληνού-Αργυρούπολης, ενέκρινε τη διοργάνωση ξεχωριστών εκδηλώσεων για τα "Κούλουμα" στους δύο πρώην Δήμους, με συνολικό κόστος 22.500 ευρώ.

Και αυτό, χωρίς τη διεξαγωγή προκήρυξης, αλλά με απευθείας ανάθεση και εν μέσω οικονομικής κρίσης σε έναν υπερχρεωμένο Δήμο!..

Η εκδήλωση στην Αργυρούπολη θα γίνει με τη συμμετοχή του πολιτιστικού Συλλόγου "Η Αργυρούπολη" του κ. Γουρδουράκου, που θα χρηματοδοτηθεί με το.....
ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ για την εκδήλωση στο Ελληνικό θα διατεθεί το ποσό των 19.500 ευρώ, εκ των οποίων 10.035 ευρώ θα διατεθούν για κέτερινγκ στον κ. Μακρυδόπουλο -ο οποίος όλως τυχαίως, αναλάμβανε και τα κέτερινγκ της προηγούμενης Δηματικής Αρχής-.

Ταυτόχρονα θα διατεθούν και 4.170 ευρώ στην ορχήστρα "Απόδημη Κομπανία", για το μουσικό πρόγραμμα μερικών ωρών!

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής, η μεν Αργυρούπολη έχει πληθυσμό 33.150, ενώ το Ελληνικό 16.740!

Είμαστε περίεργοι, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κορτζίδης τι έχει να πει για αυτό. Θα θεωρήσει και τη συγκεκριμένη αποκάλυψη άλλη μια κακόβουλη επίθεση σε βάρος του ή θα βρει το θάρρος να το παραδεχθεί;

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε...

http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου