Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!!!! Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ !!!!!!! ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ !!!!!!






Στην Προύσα πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο Γιώργος Πεταλωτής.

Ο Πεταλωτής ευχήθηκε η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν

Στα χιονισμένα βουνά της Προύσας πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μαζί με την....
οικογένειά του.

Ο κ. Πεταλωτής έφθασε στο βουνό Uludağ'da (σ.σ. αρχαία ονομασία «Όλυμπος). Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Προύσας και του έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά (φωτογραφία αριστερά).

«Ήρθα στο Uludağ'da, επειδή είναι ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο. Το 2011 για τον τουρκικό λαό να είναι γεμάτο ειρήνη. Εύχομαι η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν.

Ως χώρα βιώνουμε μια βαθιά κρίση, προχωράμε στο να την ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αφορμή το να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, απευθυνόμενος στον δήμαρχο της Προύσας.

Πρόσθεσε δε: «Επιθυμούμε και με την Τουρκία να αναπτύξουμε πιο καλές σχέσεις. Θεωρώ απαράδεκτο ότι τα πανεπιστήμιά μας δεν έχουν αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας. Οπωσδήποτε σε αυτό τον τομέα πρέπει να γίνουν βήματα. Εργαζόμαστε, για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας στο ανώτατο επίπεδο».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι στις 15 και 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή ελληνοτουρκικό φόρουμ – το πρώτο φόρουμ είχε γίνει στην Ανδριανούπολη.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ 
ΕΔΩ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,Ο "ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ" ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

-Καταρχήν,εννοείται πως αγνοεί το ωραιότατο και ελληνικότατο όνομα της περιοχής "ΟΛΥΜΠΟΣ",αλλά ξέρει καλά το βαρβαρικό "ΟΥΛΟΥΝΤΑΓΚΝΤΑ" (;)!

-Προσέξτε πως εύχεται ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ειρήνη κλπ.
 Ουδεμία αναφορά στην Ελλάδα και τους Έλληνες!!!

-Λάθος:Αναφέρεται και στους...ιθαγενείς "γκιαούρηδες"-κατά τους φίλους του Τούρκους-ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ,
ΑΠΟ ΕΝΑΝ...ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ 
ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Ας χαίρονται οι Στρατηγοί "μας" το άτομο στο οποίο παρέδωσαν...μετά βαίων και κλάδων τον πράσινο μπερέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου