Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ......





Οι Εθνικιστές ξεχείλισαν από την πλατεία Ρηγίλλης σε ολόκληρη την Βασ. Σοφίας -την οποία και αναγκάστηκε λίγο πριν τις 7 να κλείσει η Αστυνομιά- καλύπτοντας την ΠΥΚΝΑ σε ολόκληρο το πλάτος, δημιουργόντας μιά ανεπανάληπτη συγκέντρωση που...
 ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών. Έχουμε καταγράψει απίστευτα πλάνα τα οποία και θα σας παρουσιάσουμε συντομότατα, από αυτήν την Εθνικιστική ΈΚΡΗΞΗ στην Αθήνα, που δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να αγνοήσει το σύστημα των προσκυνημένων και των ξενόδουλων.

Η πορεία που ξεκίνησε μετά το πέρας των χαιρετισμών, των ομιλιών και της κατάθεσης στεφάνων σίγουρα προκαλόύσε ΔΕΟΣ και στους συμμετέχοντες και σε όσους την παρακολουθούσαν από έξω. Ήταν άψογα περιφρουρημένη, με παλμό εντυπωσιάκο και αγέρωχο, κι ακολουθώντας ανάποδα την Βασ. Σοφίας πέρασε μπροστά από την Βουλή για να κατευθυνθεί μέσω Σταδίου στην Ομόνοια, όπου και όλα έληξαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό έκτροπο.

Ο ενθουσιασμός η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία ιδιαίτερα της Νεολαίας που αποτελούσε την συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων εγγυούνται ένα λαπρό και ελπιδοφόρο αύριο για το Εθνικιστικό και Πατριωτικό Κίνημα και ασφαλώς για την Πατρίδα μας.

http://gr.altermedia.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου