Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΛΕΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ !!!!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ??????




ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ:.......


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου Γιώργο
Θέμα: «Καθαρίστριες του πρωθυπουργικού γραφείου»
Με την αριθμό πρωτοκόλλου Υ 293/15-12-10 απόφαση του Πρωθυπουργού (Αναδιάρθρωση και...
Σύνθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού) και συγκεκριμένα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 εδάφιο δ συνέβη κάτι πρωτοφανές για τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι ελληνίδες και οι έλληνες.

Μετετράπησαν 16 από τις 60 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού χωρίς διαδικασία ΑΣΕΠ.

Η συνέχεια, όμως, υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή.

Με το ίδιο άρθρο άλλες δύο θέσεις καθαριστριών που μέχρι πριν είχαν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μετετράπησαν και αυτές σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων ( και μάλιστα Π.Ε) διοικητικού και οικονομικού προσωπικού.

Δηλαδή δύο καθαρίστριες στο γραφείο του Πρωθυπουργού που μέχρι πριν εργαζόταν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου όχι μόνον μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο , αλλά από καθαρίστριες αναβαθμίστηκαν σε διοικητικές υπαλλήλους ( πανεπιστημιακού επιπέδου !) με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ερωτάται ο Πρωθυπουργός:
1. Ποιες είναι αυτές οι δύο καθαρίστριες που είχαν αυτήν την εντυπωσιακή εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη.
2. Ποιοι είναι οι άλλοι 16 μετακλητοί υπάλληλοι που με απόφαση του ιδίου και χωρίς την νόμιμη διαδικασία του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο.
25 Ιανουαρίου 2011


ΟΤΑΝ ΤΑ STAGE ΑΠΟΛΥONTAI, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚOYN ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΙΝΑNE, ΔΕΝ ΝΤΥΝONTAI, ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖOYN, ΔΕΝ ΨΩΝΙΖOYN, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013, Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ...
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_7655.html

Το ΦΕΚ (κλικ για μεγέθυνση) είναι πρόσφατο, του Νομεβρίου.Ο Δ.Α. από ...σερβιτόρος στο Πρωθυπουργικό γραφείο, μετατάσσεται σε προσωποπαγή (!) θέση Διοικητικού (!) στη Γ.Γ. Δ.ιοίκησης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Πασοκιές!
Τι να πεί κανείς;
Αλλά δεν πειράζει. Θα ανεχθούμε να μας δουλεύουν σαν ηλίθιους.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_2257.html
http://stageedimotomea.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου