Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ....ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ....




Η δυσφήμιση του κινήματος «δεν πληρώνω» από παπαγαλάκια αστικών μέσων αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα.Τα αφεντικά του κόσμου τούτου έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η λογική του κινήματος «δεν πληρώνω την κρίση τους» θα χτυπήσει στο άμεσο μέλλον τα συμφέροντα τους πολυμέτωπα και σε άλλους τομείς πέραν των διοδίων με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν όλους τους αμυντικούς μηχανισμούς τους με προεξάρχοντα ρόλο να έχουν τα μιντιακά τους φερέφωνα. Συνεπώς αφουγκραζόμαστε την ανησυχία του κάθε αρθρογράφου-τιμητή να προστατέψει τις επενδύσεις των αφεντικών του λασπολογώντας εις βάρος του κινήματος.

Για να κοσκινίσουμε λίγο τη λάσπη αυτή ώστε να γίνει αντιληπτό το τι προσπαθούν να κάνουν οι μιντιακοί σωματοφύλακες των μεγαλοκαρχαριών χαρατσοεισπρακτόρων ας διευκρινίσουμε τα εξής.


Κατ’ αρχάς το κίνημά μας εξ’ αρχής απαιτούσε παντελή κατάργηση όλων των διοδίων σε όλους τους δρόμους (και στην Αττική οδό) και όχι εκπτώσεις ή διέλευση από καλύτερους παράδρομους όπως μας καταλογίζεται. Άλλωστε το αίτημα αυτό το εφαρμοζόταν και εφαρμόζεται στην πράξη με το σπρώξιμο των μπαρών. Οι λογικές εκπτώσεων και διαπραγματεύσεων με τους από πάνω δεν αρμόζουν σε ένα κίνημα από τα κάτω που δεν διαπραγματεύεται με την εξουσία και δεν μπαίνει σε μικροκομματικά αλισβερίσια.
Εν συνεχεία να αναφέρουμε ότι το εθνικό οδικό δίκτυο που έχουμε χρυσοπληρώσει εμείς, έχει παραμείνει στάσιμο σε επίπεδα καρμανιόλας διότι κάποιοι εκλεχθέντες μιζαδόροι τσέπωναν τα φράγκα που πληρώναμε τόσα χρόνια για δρόμους, και όταν οι τσέπες τους γεμίσανε και μπήκαμε και στην οικονομική κρίση είπαν και σε κάτι φίλους τους μεγαλοεργολάβους να έρθουν να τσεπώσουν και αυτοί ότι προλάβουν γιατί κάποιοι μ..κες φορολογούμενοι δεν αντιδρούν. Τώρα όμως οι μ..κες αντέδρασαν και θα πάρουν φαλάγγι και τους μεγαλοκαρχαρίες και το πολιτικό τους προσωπικό που τους κάλεσε να μας ληστέψει.

Όσο για την ατιμωρησία του «παράνομου κινήματος» λόγω της αδικαιολόγητης ανοχής του «νόμιμου κράτους» που ζητάει ο «δικαστής Dread» που υπογράφει το άρθρο θα λέγαμε τα εξής: Το κράτος είναι αυτό που παρανομεί προς όφελος μιας κλίκας μεγαλοεργολάβων οι οποίοι διπλοπαρανομούν μην τηρώντας τις ήδη παράνομες συμβάσεις. Το κίνημα μας έχει το δικαιο με το μέρος του και θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι να ανατρέψει όλα αυτά που μας μαυρίζουν τη ζωή. Αν παρόλα αυτά έχουν τα κότσια να τα βάλουν με πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες (που συνεχώς αυξάνονται) που διεκδικούν το δικαίωμα τους να μην ζουν μια ενοικιαζόμενη ζωη τότε θα τους καλοδεχτούμε..


Και ξέρουμε από φιλοξενία εμείς οι «αντάρτες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου