Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ - ΚΟΥΦΟΙ - ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ !!!!!!! ....... Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ... Ο.. Η.. Ε.. , ΝΑΙ ,ΝΑΙ ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ .......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..... !!!!! ..ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Έπρεπε να το ακούσουμε…..να το βιώσουμε και αυτό. Για όσους παλεύουν, φωνάζουν, τρώνε ξύλο, έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους, δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά τους, ληστεύονται καθημερινά, κάνουν λάθος! Έτσι μας είπανε επίσημα χείλη!

Στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν λαθρομετανάστες. Γιατί....
ο ΟΗΕ δεν αποδέχεται, λέει, τον όρο ΛΑΘΡΟ για ανθρώπους. Αυτό εξέφρασε εχθές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο εκπρόσωπος της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα!

Όλο αυτό το φανατισμένο αλητομάνι που βιάζει – ληστεύει- καταλαμβάνει γειτονιές και πλατείες της Αθήνας είναι, μας είπαν, κυνηγημένοι πρόσφυγες!

Και δικαιούνται προστασίας στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για τα δικαιώματα των Ελλήνων δεν μας μίλησε κανείς!! Αράδιασαν στην εκπομπή του ALTER χθές βράδυ ένα κατεβατό από διάφορες συμβάσεις ευρωπαικές, βγήκε και ένας ανεκδιήγητος τύπος κάποιας απροσδιόριστης ΜΚΟ με περίσσιο θράσος και τσαμπουκά χωρίς να δικαιολογήσει στο ελάχιστο την ύπαρξή του, και με αιχμή την υφυπουργό Νταλάρα και τους μαιντανούς ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, διέρρηξαν όλοι τα ιμάτιά τους για τους κακόμοιρους τους μετανάστες (χωρίς λαθρο) που τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται όπου βρούν.

Βέβαια επειδή είναι γνωστή η «αντικειμενικότητα» της τηλετύφλωσης γενικότερα, κανείς δεν έθιξε την συστηματική και συνεχιζόμενη αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας. Η κυρία που την βάλανε να παίξει το ρόλο της υφυπουργού μίλησε για 300.000 «μετανάστες!!

Το θράσος και η ηθελημένη και βίαιη παραπληροφόρηση έχει γίνει πλέον εργαλείο καθημερινής χρήσης. Για τα 5.000.000 διάσπαρτα στην Ελληνική επικράτεια,
φανατισμένων ισλαμογενών δολοφόνων δεν μίλησε κανείς. Αυτά τα στοιχεία είχε η «υφυπουργός», σε αυτά επέμεινε. Πως δικαιολογείται η είσοδος 400 λαθραίων την ημέρα, δηλαδή 12.000 το μήνα επί 6 χρόνια να κάνει 300.000, μόνο τα μαθηματικά της κυβέρνησης μπορεί να το εξηγήσουν.

Και επειδή τα ευχολόγια έδωσαν και πήραν μεταξύ των ευχαριστημένων υπερασπιστών της εξόντωσης του Έλληνα, αναρωτιέμαι τι άλλο χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργηθεί το κίνητρο για να τους πετάξουμε όλους έξω!. Πολιτικούς και λαθρομετανάστες!!

Η αλήθεια πονάει! Και στην περίπτωση των πολιτικών πονάει πολύ. Είναι τόσο ξεπουλημένοι και βυσσοδομούν μαζί με τους παρατρεχάμενους των ΜΜΕ, που τους προσφέρουν την «κάλυψη» στην κοινωνία, που περισσότερο τους αφορά η «εφαρμογή» των διεθνών συμβάσεων παρά το Ελληνικό αίμα που τρέχει στα πλακάκια από τις πλατείες και στα σοκάκια του κέντρου της, υπό κατάληψη, Αθήνας.

Εντυπωσιάστηκε ο Χατζηνικολάου από τον όρο «ανακατάληψη» της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα. Τι λες βρέ φιόγκο!! Ο άνθρωπος έχει την εντύπωση ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα Βόρεια προάστεια, το Κολωνάκι, την παραλιακή και πέρα!!

Το ότι ο πόλεμος μαίνεται στα στενά του κέντρου της Αθήνας, από τα εκατομμύρια των λαθραίων αρουραίων που εφαρμόζουν το σχέδιο αλλοτρίωσης της χώρας μοιάζει εξωπραγματικό για τους κυρίους αυτούς.

Ψάχνουνε όλοι να βρούνε «ακροδεξιούς», ύποπτα στοιχεία και άλλες μπούρδες. ΈΛΛΗΝΕΣ δεν ψάχνει να βρεί κανείς.Ο κύριος του ΟΗΕ θίχτηκε από το πρόθεμα ΛΑΘΡΟ. Ο Έλληνας που έχει καταντήσει ελεύθερος πολιορκημένος δεν τον ενοχλεί. Τον ενοχλεί η μη πιστή εφαρμογή των άρθρων του ΟΗΕ. Το Ελληνικό Σύνταγμα που τόχουν κατακουρελιάσει όλοι οι πολιτικοί ταγοί και έχουν ασελγήσει πάνω σε θεμελιώδη δικαιώματα του Έλληνα δεν τον πειράζει!!!

Στήσανε τον άνθρωπο από τον Αγ. Παντελεήμονα στη μέση και τον βομβάρδισαν με απίστευτης βλακείας λεκτικές επιθέσεις γιατί ζήτησε το αυτονόητο. Τα δικαιώματά του ως Έλληνας πολίτης! Και ήταν και πολύ ήπιος διαχωρίζοντας τους οικονομικούς μετανάστες από το αλητότσουρμο που λυμαίνεται τη χώρα την τελευταία περίοδο.

Είναι απίστευτη η αδιαφορία των κατ’ευφημισμόν ιθυνόντων για τις τύχες όλων μας. Των Ελλήνων!!!. Πού όπως είπε ο Κατσανέβας, είναι περίπου έγκλημα να λές ότι είσαι Έλληνας.
Οι αρρώστιες που καραδοκούν για να εξαπλωθούν από τους βρωμιάρηδες που κατά συρροή εισβάλλουν στη χώρα δεν τους απασχολούν. Ο Νομός Έβρου που έχει καταντήσει σκουπιδαριό και βόθρος καθιστώντας τη ζωή αφόρητη, ούτε αυτό τους νοιάζει. Τους νοιάζει ο ΟΗΕ, το Δουβλίνο 2 και άλλες τέτοιες ευρωαηδίες που μας εξαφανίζουν σιγά-σιγά.

Η περίθαλψη των πάσης φύσεως δολοφόνων είναι το πρώτιστο μέλημα. Και η εξάπλωση των δίποδων αυτών κτηνών είναι πλέον εμφανής. Λάρισα - Βόλος, Θεσσαλία γενικότερα η εμφάνιση της «φυλής των φαναριών» και των «Σομαλοαφγανών» λαθρο-μικροπωλητών έχει γίνει έντονη τους τελευταίους δύο – τρείς μήνες. Περήφανο κατόρθωμα των πολιτικών που σπρώχνουν προς τις πόλεις – κλειδιά τον συρφετό για την εφαρμογή τουτ Καλλικράτη και του αφελληνισμού της επικράτειας.
Όλα αυτά όμως καθόλου δεν απασχολούν την κ. Νταλάρα ή όπως αλλοιώς τη λένε.Αυτό που την απασχολεί όπως και τους υπόλοιπους ένοικους του νεοκλασσικού του Τσίλερ στο Σύνταγμα, είναι οι «κακόμοιροι πολιτικοί πρόσφυγες»!!!

‘Ελληνες αν περιμένετε να μπούν στα σπίτια σας, για να αντιδράσετε θα είναι πλέον αργά!Αν περιμένετε να «συμβεί σε σας», επίσης θα είναι αργά. Είναι καιρός να ξεφορτωθεί η χώρα μας αυτό το σκυλολόι που φόρτωσαν στις πλάτες μας για συγκεκριμένους λόγους, ανίκανοι να αντιμετωπίσουν πλέον τη μάζα που έχει καταλάβει την επικράτεια. Γιατί κανείς δεν έβαλε φραγμό και δεν ξαπόστειλε μερικές χιλιάδες από δαύτους από κεί πού ήρθαν!

Αν δεν θέλουμε να γίνουμε μειοψηφία στη χώρα μας πρέπει να αντιδράσουμε!

Τ Ω Ρ Α !!!
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου