Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

1.843.000 EURO ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ?????? ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΛΠ !!!!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ !!!!!!
 
ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ)


 Aν έχετε οικονομικό πρόβλημα, αν δεν τα βγάζετε πέρα, αν δε μπορείτε τέλος του μήνα να πληρώσετε ούτε το λογαριασμό της ΔΕΗ, αν σας έχουν κόψει το τηλέφωνο, αν τη βγάζετε με δανεικά, αν… αν… αν…


NO PROBLEM!

Απευθυνθείτε σε μια από τις εταιρείες σφυγμομετρήσεων, Public Issue, Marc και άλλες κυβερνητικές δυνάμεις και ζητείστε να γίνει στάθμιση του ημερομισθίου σας βάσει του ημερομίσθιου του-2008-2009 και ως εκ θαύματος θα δείτε, με τη μέθοδο της αναγωγής, το ημερομίσθιό σας να απογειώνεται παρουσιάζοντας αύξηση κατά 50%!!!

Να είσθε σίγουροι γι αυτό, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν κάνουν λάθος ποτέ! Άρα πρόβλημα δεν έχετε… Ούτε και το ΠΑΣΟΚ που όποτε και να γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσει με 8 πόντους διαφορά από το δεύτερο!!! Ούτε 9, ούτε 7… 8!!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ…

Στην κατοχική Ελλάδα του Τζέφρυ και του ΔΝΤ, στην Ελλάδα της υποταγής και του γενικού ξεπουλήματος που τα πάντα έχουν ξευτελιστεί, θα έμεναν εκτός ξευτίλας οι εταιρείες σφυγμομετρήσεων και σφυγμομέτρες;

Όοοοααααα…. Που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Ζαμπέτας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου